Αθλητισμός

Καλαϊτζάκης Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι μένει στο «τριφύλλι»

Καλαϊτζάκης Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι μένει στο «τριφύλλι»
Καλαϊτζάκης Παναθηναϊκός: Ήταν σχεδόν σίγουρο, αλλά είναι διαφορετικό να το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο παίκτης. Ο 21άχρονος άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον ίδιο, που έδωσε μεγάλη συνέντευξη στη λιθουανική ιστοσελίδα krepsinis.net, επέκτεινε το συμβόλαιό του.  Ο 21χρονος γκαρντ μίλησε για την περσινή παρουσία του στη Νεβέζις και στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν.

«Μίλησα με τους ιθύνοντες την ομάδα και ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοσή μου στην Λιθουανία. Ήθελαν να μείνω στην Αθήνα και συμφωνήσαμε στην επέκταση του συμβολαίου μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 21χρονος γκαρντ.

Στη συνέχεια μίλησε αναλυτικά για τους φετινούς αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους του:

«Αν θες να γίνεις καλός ηγέτες, πρέπει να περάσεις πολλά και να διαχειριστείς πίεση και απαιτήσεις. Θέλω να γίνω ηγέτης στο μέλλον, δεν θα πω ψέματα. Θέλω να παίξω στο ΝΒΑ ή έστω να δοκιμάσω την τύχη μου στην λίγκα. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην Euroleague».

Σε αναφορά του γενικά για το ελληνικό μπάσκετ, πάντως, ο Καλαϊτζάκης είπε μία μεγάλη αλήθεια: «Στην Ελλάδα θέλουν μόνο νίκες και οι ομάδες στηρίζονται στους Αμερικανούς. Αν είσαι παίκτης, πρέπει να παίζεις, ειδικά αν είσαι νεαρός. Η Νεβέζις μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Στην Ελλάδα οι ομάδες δεν πιστεύουν στους νέους παίκτες. Μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό. Αυτό πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα. Σίγουρα έχουμε παίκτες στην Ελλάδα με ταλέντα και ικανότητες, αλλά δεν παίρνουν ευκαιρίες. Η κατάσταση είναι ίδια σε όλες τις ομάδες. Ίσως αυτό να αλλάξει στο μέλλον».

Δεν άφησε χωρίς σχόλιο και την παρουσία του στη Λιθουανία. Για το περσινό πέρασμά του από τη Νεβέζις είπε: «Είμαι χαρούμενος για αυτή την εμπειρία. Μου άρεσε η Λιθουανία, όλοι αγαπάνε το μπάσκετ. Είχα την ευκαιρία να παίξω και μάλιστα να είμαι συμπαίκτης με τον αδελφό μου (σ.σ. τον Παναγιώτη), κάτι που έκανε πιο εύκολη την δουλειά μου».

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από τη συνέντευξη, ο Καλαϊτζάκης θα ανανέωνε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments