Ελλάδα

Ελευσίνα έκρηξη σε εργοστάσιο της Πυρκάλ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ελευσίνα έκρηξη σε εργοστάσιο της Πυρκάλ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Ελευσίνα έκρηξη σε εργοστάσιο της Πυρκάλ: Η έκρηξη που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Αυγούστου στο εργοστάσιο της Πυρκάλ στην Ελευσίνα, ενώ  από την έκρηξη τραυματίστηκαν και άλλα δύο άτομα. Η έκρηξη σύμφωνα με το protothema.gr σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ τα τρία άτομα που πρόκειται για Ρομά, βρέθηκαν στον χώρο, πιθανώς για να αφαιρέσουν σίδερα. Μετά από την έκρηξη στο εργοστάσιο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στον χώρο, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε και παρέλαβε τους δύο τραυματίες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι διενεργείται προανάκριση για το συμβάν που προκλήθηκε και κόστισε τη ζωή σε ένα άτομο, ενώ τραυμάτισε και ακόμα δύο.

Ατύχημα στο λιμάνι της Ναυπάκτου σε εργοτάξιο που όμως παραμένει ανοικτό στην κυκλοφορία και μάλιστα αφύλακτο

Ατύχημα σημειώθηκε χθες στο ανοιχτό εργοτάξιο δίπλα στο Λιμάνι. Ο χώρος έχει δεσμευτεί για να πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης, ωστόσο κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την προστασία των περαστικών, όπως αποδεικνύει το χθεσινό ατύχημα. Μία γυναίκα, επισκέπτης στην πόλη, έπεσε στις 2:30 την νύχτα και χτύπησε το κεφάλι της, μπροστά από το κτίριο “Ναυπακτία”. Το ατύχημα συνέβη στον χώρο του εργοταξίου, ο οποίος είναι πλέον αφύλακτος και ελεύθερος στην κυκλοφορία, όπως αναφέρει το npress.gr. 

Άνθρωποι που έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν, κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως δεν μπορούσε να έρθει, καθώς το ένα και μοναδικό είχε μεταβεί στην Πάτρα για περιστατικό. Έτσι λοιπόν, η αιμόφυρτη γυναίκα, μεταφέρθηκε με…ταξί στο νοσοκομείο της Πάτρας. Με λίγα λόγια δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, η γυναίκα η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ, φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, τόσο εναντίον του δήμου όσο και της αναδόχου εταιρείας. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι πολύ κακή όπως ενημερώνει το σωματείο των εργαζομένων με δελτίο τύπου που εξέδωσε, και στο οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments