Αθλητισμός

Μαουρίσιο Ίσλα: Ντέρμπι «αιωνίων» για τον Χιλιανό αμυντικό

Μαουρίσιο Ίσλα: Ντέρμπι «αιωνίων» για τον Χιλιανό αμυντικό
Μαουρίσιο Ίσλα: «Μάχη» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γίνεται για τον Χιλιανό έμπειρο αμυντικό.

Μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα στους «αιώνιους» για τον Μαουρίσιο Ίσλα. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Το όνομα του 32χρονου δεξιού μπακ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό και παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, η περίπτωσή του παραμένει στο «τραπέζι». Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Ίσλα, με προοπτική επέκτασης για ακόμη ένα κι όσο ο παίκτης δεν κλείνει στη Μπέτις, στην οποία εμφανιζόταν να βρίσκεται προ των πυλών, τόσο θα συνεχίζουν να ελπίζουν, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα των «πράσινων» είχε προτείνει στον 32χρονο Χιλιανό δεξιό μπακ, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές στις 350 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ, με διάφορα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιο που προτείνουν οι «πράσινοι».

Αν και ο Ίσλα φέρεται να έχει προτάσεις από τις Βαλένθια και Μπέτις (που θεωρείτο το φαβορί για να τον αποκτήσει), δεν ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Παράλληλα, οι δύο ισπανικές ομάδες τον θέλουν ως λύση πάγκου, ενώ οι «πράσινοι» τον προορίζουν για το βασικό τους σχήμα.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Χιλιανός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, που ψάχνει τον παίκτη ο οποίος θα μπει στα… παπούτσια του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον έμπειρο δεξιό μπακ χαφ, ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Φέτος, ο έμπειρος Χιλιανός ποδοσφαιριστής είχε 19 συμμετοχές και 3 ασίστ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην τουρκική Superlig. Έχει παίξει ακόμα σε CDUC, Ουντινέζε, Γιουβέντους, ΚΠΡ, Μαρσέιγ και Κάλιαρι.

Στα 32 του χρόνια έχει ήδη φτάσει τις 115 συμμετοχές και τα 4 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Χιλής με την οποία έχει κατακτήσει δύο Κόπα Αμέρικα και έχει γράψει τη δική του ιστορία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Χιλιανός αμυντικός φημίζεται για τις τοποθετήσεις του στο γήπεδο, για την θέλησή του να προσφέρει στην ομάδα, έχει μάθει να παίζει σε διαφορετικά σχήματα (ειδικά με τη φανέλα της Χιλής), ενώ η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτη. Τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Παναθηναϊκό, πρόκειται για μια πραγματικά ποιοτική μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments