Ελλάδα

Εύβοια: Απίστευτη η καταστροφή και στα Ψαχνά από τις πλημμύρες

Εύβοια: Απίστευτη η καταστροφή και στα Ψαχνά από τις πλημμύρες
Εύβοια: Δραματικές διαστάσεις παίρνει η τραγωδία με τις πλημμύρες στην περιοχή. Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα Ψαχνά. Τα πάντα είναι πλημυυρισμένα, ενώ το νερό παρέσυρε μέχρι και οχήματα.

Για βιβλική καταστροφή των Ψαχνών κάνουν λόγο τοπικά μέσα ενημέρωσης. Πραγματικά, οι εικόνες από την περιοχή σοκάρουν. Να σημειώσουμε ότι με βάση τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τρεις είναι οι νεκροί στα Βασιλικά και ένας στο Μπούρτζι.

Φωτογραφίες και βίντεο από το τοπικό σάιτ psaxna.gr, δείχουν ότι η κακοκαιρία «σάρωσε» στο πέρασμά της τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες αφήνοντας πίσω της τεράστιες ζημιές, αλλά και θύματα. Στην περιοχή της τοπικής κοινότητας των Πολιτικών δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι και ένα νεογέννητο μωρό έχασαν τη ζωή τους.

Στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και κυρίως στο κέντρο της πόλης τα πάντα έχουν καταστραφεί καθώς ο ποταμός Μεσσσάπειος ξεχείλισε και το νερό κατέστρεψε τα πάντα στο περασμά του. Σύμφωνα με το όδιο σάιτ, κυκλοφορία προς την Αρτάκη καθώς και προς την Καστέλλα γίνεται με δυσκολία αφού στην περιοχή του «τριγώνου» (δρόμος προς Πανεπιστήμιο) αλλά και του γηπέδου των Ψαχνών η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Στο Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αυτή την ώρα υπάρχει γιατρός για οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια, ενώ από νωρίς το πρωί επί ποδός βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου, οι Εθελοντές των Ψαχνών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την περιοχή των Ψαχνών:

Τραγωδία με το μωράκι 8 μηνών

Συγκλονίζει το γεγονός ότι ένα βρέφος μόλις 8 μηνών έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι της οικογένειας που είχε πλημμυρίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η οικογένεια είχε πάει για διακοπές στα Πολιτικά Εύβοιας και το σπίτι όπου διέμεναν είχε πλημμυρίσει, όπως και όλη η περιοχή.  Οι γονείς βρήκαν το μωρό τους όταν ήδη ήταν πολύ αργά να επιπλέει μέσα στα νερά.

Το νεκρό βρέφος είναι ο τρίτος κατά σειρά θάνατος στα Πολιτικά Ευβοίας, μετά τον εντοπισμό άλλων δύο νωρίτερα το πρωί. Πρόκειται για μια γυναίκα 86 ετών και έναν άνδρα 85 ετών που πνίγηκαν ενώ κοιμόταν στα σπίτια τους. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι και ένα τέταρτο άτομο έχει χάσει τη ζωή του στο Μπούρτζι.

Δείτε στον χάρτη που βρίσκονται τα Πολιτικά Εύβοιας και τα Ψαχνά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments