Lifestyle

Αυτή είναι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που έκλεισε στο ΣΥΡΙΖΑ TV

Αυτή είναι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που έκλεισε στο ΣΥΡΙΖΑ TV
Έφυγε από γνωστό κανάλι για το κανάλι της Κουμουνδούρου.

Παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν για να αναλάβει την παρουσίαση στο νέο web tv του Σύριζα. Ο λόγος για την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία ανήκε στο δυναμικό του Open αλλά παραιτήθηκε για να ενισχύσει την νέα προσπάθεια της Κουμουνδούρου.  Η Στέλλα Γκαντώνα παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων του Open, τόσο τα Σαββατοκύριακα, όσο και τις καθημερινές ανάλογα με τις άδειες των υπόλοιπων παρουσιαστών.

Ωστόσο η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το κανάλι καθώς αποδέχτηκε πρόταση συνεργασίας που της έγινε από την Κουμουνδούρου για να έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας, στο διαδικτυακό κανάλι που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα και με την εφημερίδα Espresso, η επιλογή της Γκαντώνα ήταν δύσκολη, και σε δύσκολο timing καθώς αντικαθιστούσε (μαζί με τη Λίνα Δρούγκα) την εγκυμονούσα Νίκη Λυμπεράκη, η οποία πριν από λίγα 24ωρα γέννησε. Η Στέλλα Γκαντώνα αποχώρησε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για να ξεκουραστεί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και να ξεκινήσει έπειτα την προετοιμασία της επιστροφής της μέσω διαδικτύου στο ΣΥΡΙΖΑ TV.

Η Στέλλα Γκαντώνα με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε το κανάλι και τους συναδέλφους της.

“Είμαι πολύ περήφανη για όσα καταφέραμε παρέα παιδιά” σχολίασε ενώ τόνισε πως “πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε”. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: “Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά, γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, γιατί δίχως αυτούς “αέρας” δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα καταφέραμε παρέα παιδιά…

Ευχαριστώ, επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε, ως σήμερα, στο πρόσωπό μου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξής σας”.

H γνωστή δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα είχε μιλήσει στο περιοδικό People και αποκάλυψε τον λόγο που διάλεξε τη δημοσιογραφία εφόσον δεν ήταν η πρώτη της επιλογή, ούτε το αντικείμενο που σπούδασε αρχικά. Τελικά επέλεξε τη δημοσιοραφία ή την επέλεξε; “Νομίζω, με επέλεξε. Οι σπουδές μου δεν είχαν σχέση με το αντικείμενο.

Έχω τελειώσει Ελληνική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Θεωρητικά, θα έπρεπε να είμαι τώρα καθηγήτρια – δεν έγινα ποτέ. Εργάστηκα σε ένα περιοδικό, στο τμήμα της διόρθωσης κειμένων, και έβλεπα πώς δούλευαν οι δημοσιογράφοι. Αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πήγα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και μέσα σε τέσσερις μήνες είχα ήδη βρει δουλειά. Ήμουν από τους τυχερούς του επαγγέλματος – δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να βρεις δουλειά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments