Lifestyle

Τόκιο La Casa de Papel: Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές τόπλες φωτογραφίες της

Τόκιο La Casa de Papel: Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές τόπλες φωτογραφίες της
Τόκιο La Casa de Papel: Η Ισπανίδα ηθοποιός «έριξε» το Instagram, ποζάροντας τόπλες.

Η ακαταμάχητη «Τόκιο» από την άκρως πετυχημένη σειρά του Netflix «La Casa de Papel» ανήρτησε μερικές φωτογραφίες της και προκάλεσε πανικό.

Είναι Ισπανίδα ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της ως «Ρουθ» στη σειρά «Física o Química» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Antena 3 , ως «Μαργαρίτα» της Αυστρίας στη σειρά «Ιζαμπέλ», ως «Έστερ Σαλίνας» στη σειρά «La embajada» και ως «Τόκιο» στην τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel (στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Η Τέλεια Ληστεία»).

Άφησε άναυδους τους ακολούθους της στο Ιnstagram

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 11 Αυγούστου 1989. Η μητέρα της ονομάζεται Εστέρ και έχει μια αδελφή με το όνομα Μόνικα. Από την ηλικία των έξι ετών, ήξερε ήδη ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Μετά τις σπουδές της, μετακόμισε στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά και να ακολουθήσει το όνειρό της.

Η εκρηκτική Ούρσουλα Κορμπερό λοιπόν, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ημίγυμνη, αφήνοντας άναυδους τους ακολούθους της στο Ιnstagram. Φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της, η «Τόκιο» ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της συγκεντρώνοντας πληθώρα θετικών σχολίων.

Κυνηγάει μια καριέρα στον αμερικανικό κινηματογράφο

Η Ισπανίδα ηθοποιός γνώρισε την επιτυχία μέσα από τη σειρά… φαινόμενο του Netflix και ήδη κυνηγάει μια καριέρα στον αμερικανικό κινηματογράφο. Η ανάρτησή της κατάφερε σε λιγότερο από μια ημέρα να συγκεντρώσει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια likes.

Το 2008 είχε σχέση με τον ηθοποιό Ισραήλ Ροντρίγκες για δύο χρόνια. Το 2013 η Κορμπερό είχε σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό Αντρές Βελενκόσο για τρία χρόνια. Από το 2016, έχει σχέση με τον ηθοποιό Τσίνο Νταρίν, που τον γνώρισε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «La Εmbajada».

Η «Τέλεια Ληστεία» φτάνει στο τέλος της

Να αναφέρουμε πως όσον αφορά στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς που πρωταγωνιστεί η 30χρονη ηθοποιός, ανανέωσε την παρουσία της για μια ακόμα σεζόν, την τελευταία. Τα νέα μετέφερε στους αφοσιωμένους θαυμαστές το ίδιο το Netflix. Με μια ραγισμένη μάσκα του Σαλβατόρ Νταλί ανακοίνωσε: «Η ληστεία φτάνει στο τέλος της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments