Video

Πλημμύρες Εύβοια: Εικόνες καταστροφής από την παραλία στο Δήλεσι

Πλημμύρες Εύβοια: Εικόνες καταστροφής από την παραλία στο Δήλεσι
Πλημμύρες Εύβοια: Η παραλία έχει μετατρέπει πλέον σε χωματερή...

Οι πλημμύρες  των προηγούμενων ημερών στην Εύβοια προκάλεσαν ανείπωτες εικόνες καταστροφής στην περιοχή. Νέες απίστευτες εικόνες από την παραλία στο Δήλεσι που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η παραλία, όπως μπορείτε να δείτε έχει μετατρέπει πλέον σε χωματερή, ενώ οι εικόνες σοκάρουν.

Δείτε το βίντεο από το dokari.gr

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πρέπει να κηρυχθεί ο Δήμος μας άμεσα ! Η εικόνα αυτή επικρατεί σε όλο το παραλιακό μας μέτωπο !

Gepostet von Σύγχρονη Πρόταση για τον Δήμο Τανάγρας am Sonntag, 9. August 2020

Νεκρά πουλιά στην Χαλκίδα αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής

Οι κάτοικοι της Χαλκιδας αντίκρυσαν σήμερα το πρωί μία αποτρόπαια εικόνα. Εκατοντάδες πουλιά βρίσκονταν νεκρά στην παραλία. Οι κεραυνοί και η μεγάλη βροχόπτωση που ακολούθησε οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο των πουλιών. Η κακοκαιρία «Θάλεια» έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές και μία από αυτές είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα ghettomagazine.gr. τα εκατοντάδες νεκρά πουλιά. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η κακοκαιρία έκανε αισθητή την παρουσία της και στην πρωτεύουσα της  και οι πολλοί κεραυνοί, αλλά και η ένταση της βροχής είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων πουλιών.

Στην Εύβοια και ο πρωθυπουργός

Στην  θα βρεθεί αύριο ο πρωθυπουργός για να έχει μία πλήρη εικόνα της καταστροφής και να μιλήσει με τους κατοίκους. Σε μήνυμά του στο Twitter εξέφρασε την οδύνη του για τους ανθρώπους που χάθηκαν και ευχήθηκε συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων. Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι, ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις υλικές ζημιές.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

“Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή” ανέφερε σε μήνυμά του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός ενημερωνόταν διαρκώς από τους αρμόδιους παράγοντες για την διαχείριση της καταστροφής, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν από την πρώτη στιγμή σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά και τη δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βάκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments