Video

Σάκης Ρουβάς: Απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος στο Αιγαίο

Σάκης Ρουβάς: Απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος στο Αιγαίο
Σάκης Ρουβάς: Ο τραγουδιστής κάνει βουτιά στη θάλασσα από το σκάφος που ταξιδεύει και «τρελαίνει» το Instagram.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή πολλών celebrities και οι οικογενειακές διακοπές για τον Σάκη Ρουβά συνεχίζονται.

Ο Έλληνας τραγουδιστής λοιπόν, φαίνεται πως βιώνει την απόλυτη χαλάρωση κατά την περίοδο των διακοπών του ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις στιγμές που περνά μαζί με την οικογένειά του.

Στο πρόσφατο βίντεό του, ο τραγουδιστής αξύριστος και αναμαλλιασμένος έδειξε στους χιλιάδες followers του πώς είναι όταν σηκώνεται από το κρεβάτι του και βγαίνει στο κατάστρωμα του σκάφους με το οποίο παραθερίζει πριν κάνει την πρωινή του βουτιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πιο ωραίο ξύπνημα, η πιο όμορφη καλημέρα!☀️#PerfectDay #AquaSpirit #perfectyachts @perfect_yachts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

«Το πιο ωραίο ξύπνημα, η πιο όμορφη καλημέρα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε ενώ σε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε είναι παρέα με το ένα από τα παιδιά του. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς το πρωί, να ανοίγεις τα μάτια σου και να κάνεις βουτιά στη θάλασσα», αναφέρει ο Σάκης Ρουβάς στο βίντεο που έχει αναρτήσει και έχει πάρει πάνω από 170 χιλιάδες προβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η πρώτη μας βόλτα… και στο τιμόνι ο Αλέξανδρος! ⚓️ #summer #sea #boat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Όσο για το πού είναι, από την τοποθεσία ξέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς έχει πάρει το σκάφος του και… οργώνει το Αιγαίο, κάνοντας στάση στην Κύθνο ενώ πιο πριν είχε πάει και στην Αλόννησο. Και από ό,τι βλέπουμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει, περνάει πολύ ωραία μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Θυμίζουμε πως ο Σάκης Ρουβάς το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments