Lifestyle

Κάιλι Τζένερ γενέθλια: Τα γιόρτασε με τον πιο απλό και απρόσμενο τρόπο [pics]

Κάιλι Τζένερ γενέθλια: Τα γιόρτασε με τον πιο απλό και απρόσμενο τρόπο [pics]
Κάιλι Τζένερ γενέθλια: Όλες τις προηγούμενες χρονιές έκανε πάρτυ υπερπαραγωγή καλώντας πολύ κόσμο.

Η Κάιλι Τζένερ είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με μια μόνο τούρτα και την οικογένειά της.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είχε γενέθλια στις 10 Αυγούστου και αποχαιρέτησε τα 22, καλωσορίζοντας τα 23 και σβήνοντας μια τούρτα με τον συγκεκριμένο αριθμό στα λατινικά. Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία της ίδιας στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται να φοράει ένα σούπερ στενό ρούχο που στον κορμό της, είναι σαν κορσές δένοντας σφιχτά πάνω στο στήθος της.

Στο ρούχο απάνω είναι γραμμένη η ηλικία της, επίσης με λατινικά νούμερα. «23!!!! Σε ευχαριστώ Θεέ μου για έναν ακόμα χρόνο. Για όλα όσα μου έδωσες και όλα όσα έμαθα… Είμαι εδώ για ακόμα περισσότερα και είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε έναν από εσάς», είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία της η οποία έλαβε λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο likes. Και η επόμενη φωτογραφία της ήταν με εκείνη και την κόρη της οι οποίες σβήνουν τα κεράκια μιας τούρτας. «Το καλύτερο δώρο όλων», γράφει και προφανώς αναφέρεται στη μικρή της την οποία λατρεύει.

Μια από τις celebrities με πολύ «δυνατή» παρουσία στο Instagram

Η Κάιλι Τζένερ είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της, την Kylie Cosmetics, και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο αγαπημένο της Instagram. Μάλιστα, το 2014 και 2015, το περιοδικό «Time» συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους «Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή», για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημες προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2017 μπήκε στην λίστα «Celebrity 100» του περιοδικού Forbes και έγινε το πιο νεαρό άτομο που έχει μπει σε αυτή τη λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα «Life of Kylie», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι E!.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments