Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: Η νέα φωτογραφία δύο μήνες μετά τη γέννα

Νικολέττα Ράλλη: Η νέα φωτογραφία δύο μήνες μετά τη γέννα
Νικολέττα Ράλλη: Είναι μια πολύ ευτυχισμένη «φρέσκια» μανούλα, που χαίρεται κάθε οικογενειακή της στιγμή.

Δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τος πρώτο της παιδί η Νικολέττα Ράλλη.

Και τι και αν η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο γέννησε πριν από δύο μήνες; Αυτό δεν φαίνεται καθόλου στο σώμα της! Εξάλλου, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και blogger, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού έφερε στη ζωή την κόρη της και είναι πλέον, μια ευτυχισμένη «φρέσκια» μανούλα. Μάλιστα, η ίδια, μοιράζεται μαζί με τους 300 χιλιάδες ακολούθους της, διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι πολύ ενεργή.

Το ίδιο έκανε και τη Δευτέρα (10 Αυγούστου), αφού πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία της με μπικίνι! «Καλοκαίρι είναι: Να διαβάζεις Yuval Noah Harari, αλλά να ξεπετάς και μια Χρυσηίδα Δημουλίδου έτσι για την αλητεία #mysummer», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της η οποία πήρε πάνω από δώδεκα χιλιάδες likes ενώ οι followers της έσπευσαν να μοιραστούν μαζί της και τις δικές τους προτάσεις για βιβλία καθώς και να ζητήσουν συμβουλές για το τι άλλο αξίζει να διαβάσουν.

Πάντως, η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από το μωρό, αν και με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δέχεται ερωτήσεις από άλλες νέες μαμάδες που ζητούν τη συμβουλή και τη γνώμη της για διάφορα θέματα που τις απασχολούν. Σε πρόσφατο Q&A στο Instagram τη ρώτησαν το εξής: «Πώς τα πάτε με τον ύπνο; Κοιμάται το βράδυ; Δώσε κανένα tip». «Το μόνο tip που έχω να σου δώσω είναι να κάνεις υπομονή. Κάθε μέρα ια είναι και καλύτερη. Εγώ άμα δεν μου κοιμάται κατά τη διάρκεια του ταΐσματος την κοιμίζω πρώτα επάνω μου και μετά τη βάζω στο κρεβάτι της. Είναι από αυτά που είναι ενωμένα με το δικό μου κρεβάτι», απάντησε η Νικολέττα.

Παράλληλα, από τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά είναι για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η ίδια έχει πει ότι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα post της μεταξύ άλλων: « Μετά την γέννα πιστέψτε με δεν με ενδιέφερε ούτε δευτερόλεπτο πως θα χάσω τα παραπανίσια κιλά και πως θα ξανά αποκτήσω την μέση δαχτυλίδι που είχα πέρυσι. Με ενδιέφερε κυρίως να τρώω σωστά και το σημαντικότερο να βρίσκω τον χρόνο για αυτό. Πέρα από τα μαγειρευτά που μου φέρνει η μαμά μου, φροντίζω να έχω σε κάθε γωνία του σπιτιού μου μπάρες δημητριακών, πολλά φρούτα (κομμένα) στο ψυγείο, νερό σε μπουκάλι στο ψυγείο, σε θερμός στον καναπέ και στο κρεβάτι, καθώς επίσης και αποξηραμένους καρπούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments