Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας Λίβερπουλ: Πως τον κέρδισαν οι “Reds”

Κώστας Τσιμίκας Λίβερπουλ: Πως τον κέρδισαν οι “Reds”
Κώστας Τσιμίκας Λίβερπουλ: Ο νεαρός μπακ ένιωσε από την πρώτη στιγμή πόσο τον ήθελε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Τσιμίκας είναι το απόλυτο πρόσωπο της επικαιρότητας. Ο νεαρός μπακ μετά από μια εξαιρετική σεζόν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών σπουδαίων ομάδων. Ανάμεσα στους ήταν και η Λίβερπουλ. Το να σε θέλει η πρωταθλήτρια Αγγλίας και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι αρκετό για να σε πείσει να πάρεις μεταγραφή. Ωστόσο οι “Reds” έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο θέλουν τον παίκτη κάτι που έκανε και τον ίδιο τον Τσιμίκα να μην έχει δεύτερες σκέψεις.

Η Λίβερπουλ με τη δεύτερη προσφορά της έφτασε στα θέλω του Ολυμπιακού. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ήταν η σειρά του παίκτη να συμφωνήσει για τις προσωπικές του απολαβές. Τότε ήταν που ο Τσιμίκας αποφάσισε ότι θέλει να πάει στο Λίβερπουλ. Η ομάδα έστειλε το δικό της ιδιωτικό τζετ για να παραλάβει τον παίκτη και να τον πάει στη Μεγάλη Βρετανία που έγιναν οι τελικές συζητήσει για να κλείσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με το sportime αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα προσέγγισης στον παίκτη. Τα υπόλοιπα ήταν απανωτά με το που πάτησε το πόδι του ο Τσιμίκας στη χώρα. Από την πρώτη στιγμή η Λίβερπουλ φέρθηκε έτσι στον Έλληνα ποδοσφαιριστή που τον έκανε να αισθάνεται σαν στο… σπίτι του! Η συμπεριφορά του κλαμπ ήταν συγκλονιστική απέναντι στον παίκτη. Και ήταν κάτι για το οποίο… τρελάθηκε ο Τσιμίκας! Ένας τόσο μεγάλος σύλλογος προσέγγισε τόσο άμεσα και ευγενικά έναν καινούργιο παίκτη με το… καλημέρα!

Χαρακτηριστικό πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν ήδη έτοιμες προτάσεις για σπίτια στον Τσιμίκα. Έτσι ώστε να διαλέξει το σπίτι του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αγγλία. Και φυσικά αυτό το οποίο… απογείωσε τον Τσιμίκα και αμέωσως αισθάνθηκε τη Λίβερπουλ ως οικογένειά του, ήταν το τηλεφώνημα του Γιούργκεν Κλοπ. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μίλησε αμέσως τηλεφωνικά με τον νέο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ. Τον καλωσόρισε στο κλαμπ ο έμπειρος προπονητής και έκανε τον 24χρονο μπακ να αισθάνεται άνετα στη νέα του ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments