Διεθνή

Σιώπης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Σιώπης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο διεθνής ποδοσφαιριστής
Σιώπης κορωνοϊός: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Άρη βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μένει σπίτι του σε καραντίνα.

Θετικός βγήκε στον κορωνοϊό ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος μένει στην Τουρκία καθώς παίζει στην Αλάνιασπορ, αλλά είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos. gr ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν ο γαμπρός στον πολιτικό γάμο στον Έβρο, που θεωρείται νέα εστία του ιού.

Το νέο μετέφερε ο ίδιος ο Σιώπης με μήνυμά του στα social media, ενώ σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν συναντηθεί μαζί του.

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή

«Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου.

Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού».

Ο γάμος στον Έβρο νέα εστία μετάδοσης

Μετά τα επιβεβαιωμένα 35 κρούσματα που είχαν προκύψει από τελετή στην Αλεξανδρούπολη τις προηγούμενες ημέρες, νέος γάμος έρχεται για να ανησυχήσει τις αρχές. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό γαμπρός και νύφη ενώ αναμένονται τα τεστ όλων των υπόλοιπων ατόμων που έδωσαν το παρόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για πολιτικό γάμο. Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί μετά από τεστ που έκαναν. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο γαμπρός ήταν ο Μανώλης Σιώπης. Ωστόσο οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στο γάμο έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της διασποράς της νόσου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

Την ίδια στιγμή ανησυχία για τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη που έχουν ξεπεράσει τα 30, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για άλλους 60 περίπου ηλικιωμένους και εργαζόμενους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments