Lifestyle

Η νέα σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου topless στη Σαντορίνη

Η νέα σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου topless στη Σαντορίνη
Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Το ελληνικό καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα, απολαμβάνει ο Στράτος Τζώρτζογλου και η νέα του σύζυγος Σοφία Μαριόλα, την οποία παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο. Η ξανθιά καλλονή η οποία ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες που ανεβάζει, προκάλεσε σάλο στο  Instagram όταν ανέβασε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική  φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό από το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. Σε αυτήν απεικονίζεται φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και απολαμβάνοντας το πρωινό της. “Feel free & enjoy breakfast with view” (Νιώσε ελεύθερος και απόλαυσε πρωινό με θέα) έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Είναι δασκάλα μουσικής και λίγο πριν εγκαταλείψει την πόλη της δίδασκε σε ωδείο και ταυτόχρονα έκανε εκπομπές σε ραδιοφωνικό σταθμό. Τώρα ασχολείται με το μόντελινγκ, το promotion και την παρουσίαση, ενώ απασχολεί αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας μετά και το γάμο της με τον ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου. Σπούδασε μουσικολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ένα από τα όνειρά της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να εξελιχθεί ως άνθρωπος.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε μιλήσει για την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα και αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν. «Με τη Σοφία γνωριστήκαμε όταν από το κοσμικό αβγό ξεπετάχτηκε ο έρωτας. Εν αρχή είναι ο έρωτας! Η γνωριμία μας ήταν ηλεκτρική εκκένωση. Η ενέργεια της Σοφίας είναι τόσο θεραπευτική που σκέφτομαι να ανοίξω ένα μεγάλο μαγαζί να έρχονται οι άνθρωποι, απλώς να την κοιτάνε, να παίρνουν την ενέργειά της και να θεραπεύονται», δήλωσε ο ίδιος ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Happy Day.

Από την πλευρά της η Σοφία όταν είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους είχε πει: “Από την πλευρά μου είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από την ευγένεια και το όλο στιλ του Στράτου. Ήταν πολύ γλυκός, όμορφος, πραγματικός κύριος. Μου έκανε το «κλικ» και ήθελα να τον γνωρίσω. Ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα. Να δω τι άνθρωπος είναι, αν ταιριάζουμε. Και όλο αυτό έγινε από μόνο του, γίναμε ζευγάρι πολύ γρήγορα και φυσιολογικά”. Στα κοινά χαρακτηριστικά τους συγκαταλέγεται το γέλιο και η κοινή αισθητική και το παρόμοιο χιούμορ. Μαζί της ο Στράτος αισθάνεται ασφάλεια, ενώ πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν και στη Μύκονο όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments