Lifestyle

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αφιέρωσή του για τη νέα της εκπομπή [pics]

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αφιέρωσή του για τη νέα της εκπομπή [pics]
Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο γνωστός ράπερ στηρίζει τη σύντροφό του με κάθε τρόπο.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει στον Alpha την εκπομπή «Pop Up» και είναι φανερό πως στο πλευρό της έχει τον σύντροφό της, Snik.

Χτες (Τρίτη 11 Αυγούστου) κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη εκπομπή του μοντέλου στο μεγάλο κανάλι και ο γνωστός ράπερ έκανε InstaStories για να ενημερώσει τους ακολούθους του για αυτό. Και η σύντροφός του, προφανώς, χαρούμενη με την ανάρτηση του Snik, αναδημοσίευσε το story του. Εκεί, δεν γινόταν να μην βάλει και τη δική της πινελιά, αφού προσέθεσε μια τεράστια καρδιά, δείχνοντας την αγάπη της και τη χαρά της για την υποστήριξη που της δείχνει στο καινούριο πρότζεκτ για την καριέρα της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τρέιλερ, βρίσκεται στα παρασκήνια και μιλάει με τον μπαμπά της στο τηλέφωνο λίγο πριν βγει στον αέρα, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται τεχνικοί και άνθρωποι της παραγωγής.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να ευχηθούν «καλή αρχή» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ο Snik. Ο ράπερ και σύντροφος του μοντέλου δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλο το τρέιλερ του «Pop Up» και έγραψε «Big Ili. Καλή αρχή Ηλιάνα Παπαγεωργίου». Και να αναφέρουμε πως το πανέμορφο μοντέλο έχει μπει στην τελική ευθεία για τον νέο ρόλο που έχει δεχθεί να αναλάβει, αυτόν της παρουσιάστριας και θα την απολαύσουμε έχοντας την ευκαιρία να τη δούμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Alpha.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται λοιπόν, στο τιμόνι του «Pop Up» και θα κρατάει καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές. Και όπως ήταν αναμενόμενο, τις προηγούμενες ημέρες, ήταν σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα εκπομπή τόσο η ίδια όσο και ο Alpha και εικάζουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής, καθώς τόσο τα προσωπικά της όσο τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η ίδια έκανε τις διακοπές της νωρίς και τώρα εργάζεται εντατικά για την προετοιμασία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής της στον Alpha. Σκοπός να ρυθμιστεί η κάθε λεπτομέρεια. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο και είναι αναμενόμενο να υπάρχει ένταση και άγχος αλλά και δημιουργικότητα και ανυπομονησία για όλα όσα έρχονται από το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments