Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [12/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [12/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [12/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [12/08/20].

Κριός

Η μέρα υποδεικνύει ότι έχετε πολλά να δώσετε στον ερωτικό τομέα. Υπάρχει μια πιο γήινη ποιότητα στο πάθος σας, που μετατρέπει τις φαντασιώσεις σε πραγματικότητα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με κάποιον που βλέπετε ερωτικά. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο εργασιακό περιβάλλον, εντός της καθημερινής σας ρουτίνας, εκεί που δεν το περιμένετε.

Δίδυμοι

Μερικές φορές η αγάπη ανθίζει εκ νέου αν αλλάξετε περιβάλλον και ξαφνικά μια σχέση αποκτά νέες διαστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό δίνει καινούργια κατεύθυνση στη σχέση σας, ακόμη και αν δεν αλλάξετε περιβάλλον. Όλα οφείλονται σε μια μικρή αλλαγή, που θα κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας πιο παθιασμένη και αισθησιακή, Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Καρκίνος

Έχετε τη φήμη ότι είστε κάπως απόμακροι συναισθηματικά, ενώ έχετε επίσης μια γήινη αίσθηση του πάθους. Αυτό έρχεται στο προσκήνιο σήμερα, όταν βιώνετε έναν βαθύτερο δεσμό με το ταίρι σας. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ισχυροποιήσετε την σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τη!

Λέων 

Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζατε προβλήματα σε διάφορους τομείς, θα βρείτε παρηγοριά στον/στην σύντροφό σας. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει μια υποστηρικτική επιρροή μεταξύ σας. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα νιώσετε σιγουριά και άνεση στην σχέση σας.

Παρθένος

Η μέρα στήνει το πιο ρομαντικό σκηνικό στην ερωτική σας ζωή. Πέρα από τα πολλά άλλα που συμβαίνουν στη ζωή σας, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε: Σε μια παθιασμένη ατμόσφαιρα με αισθησιακή μουσική, κεριά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφεθείτε και να το απολαύσετε.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό δίνει μια ρομαντική ώθηση σε πλατωνικές φιλίες και σε αναπτυσσόμενες σχέσεις. Το πού τελικά θα φτάσουν τα πράγματα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις σχέσεις που είναι πιο σημαντικές για εσάς.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας συνδέει την ερωτική σας ζωή με την καριέρα σας. Δεν υπάρχει βιασύνη. Εάν μια σχέση πρόκειται να γίνει πιο σοβαρή, θα συμβεί. Μην πιέζετε καταστάσεις.

Τοξότης 

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι στην ερωτική ζωή, δεν σχετίζεστε με τους άλλους σε σωματικό ή πνευματικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει διάφορες ιδέες και συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά, και σας συνδέουν με πολύ πιο ουσιαστικούς τρόπους.

Αιγόκερως

Η μέρα θα μπορούσε να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει διέξοδο στις εντάσεις και εκτροπές που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Θα εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα ανοιχτά και ειλικρινά, θα πάτε τη σχέση σας σε νέο επίπεδο.

Υδροχόος

Η μέρα φέρνει τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε ο εαυτός σας και να μην επικρίνετε τους άλλους. Το κλίμα θα είναι τόσο ζεστό και τρυφερό, που θα ενισχύει κάθε σχέση, ερωτική και μη.

Ιχθύες

Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Αν είστε ήρεμοι και τρυφεροί με το ταίρι σας, θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να φέρετε ξανά τον ρομαντισμό στη ζωή σας. Εάν έχετε αμφιβολίες για μια σχέση που δεν πάει καλά, σήμερα θα διαλυθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments