Lifestyle

Χριστίνα Ψάλτη εγκυμοσύνη: Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη έγινε για πρώτη φορά μαμά [pic]

Χριστίνα Ψάλτη εγκυμοσύνη: Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη έγινε για πρώτη φορά μαμά [pic]
Χριστίνα Ψάλτη εγκυμοσύνη: Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής βιώνει αυτό το διάστημα η ηθοποιός.

Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, έγινε για πρώτη φορά μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της.

Μπορεί η εγκυμοσύνη της να είχε μείνει κρυφή αλλά η ίδια είναι πολύ χαρούμενη

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής βιώνει αυτό το διάστημα η ηθοποιός, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Αντώνης Κάρδαρης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Ψάλτη δεν είχε γίνει γνωστή. Ωστόσο, η ίδια το μεσημέρι της Τρίτης (11 Αυγούστου) μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της.

Συγκεκριμένα, φωτογράφισε τα πατουσάκια της μικρής και έγραψε το εξής: «Μαζί σου κάνω τα πιο όμορφα ξενύχτια της ζωής μου! Πανέμορφη πριγκίπισσα μου». Και παρότι η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη είχε κρατήσει από την πρώτη στιγμή την εγκυμοσύνη της μυστική, θέλοντας να κρατήσει αυτό το γλυκό μυστικό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη», παραδέχτηκε μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv, η Χριστίνα Ψάλτη, λίγο μετά τον τοκετό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κοριτσάκι τους γεννήθηκε με καισαρική και ζυγίζει 3 κιλά. Σε δηλώσεις της για το χαρμόσυνο γεγονός η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ό,τι ήθελα περισσότερο στη ζωή μου». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν αναγκαστεί να καθυστερήσουν τη γαμήλια τελετή. Να θυμίσουμε πως ο Στάθης Ψάλτης και η Χριστίνα υπήρξαν ζευγάρι για 22 ολόκληρα χρόνια, ενώ όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, τον γάμο τους, και λόγω της διαφοράς ηλικίας, δεν τον είχαν δει με καλό μάτι. Μετά τον θάνατο του ηθοποιού, είχε ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στη χήρα και την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments