Lifestyle

Αυτή η φωτογραφία της Ευριδίκης Βαλαβάνη θα σε “κολλήσει”

Αυτή η φωτογραφία της Ευριδίκης Βαλαβάνη θα σε “κολλήσει”
Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη.

Στιγμές χαλάρωσης στην Κρήτη απολαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρέα με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο. Λάτρης των σπορ και των ταξιδιών η Ευρυδίκη μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο και γεμάτο εξορμήσει καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια, η οποία τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», κάνει τις διακοπές της πριν το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα, που μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό.

Μάλιστα, η Βαλαβάνη ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της το καλοκαίρι. Αλλά χωρίς αμφιβολία, αυτή που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι μια υποβρύχια λήψη, όπου η Βαλαβάνη απολαμβάνει τη βουτιά της στα καταγάλανα νερά της Κρήτης, φορώντας λευκό μπικίνι. «Hello Crete», έγραψε λιτά και περιεκτικά στη λεζάντα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πριν από τις διακοπές στην Κρήτη το ερωτευμένο ζευγάρι είχε κάνει μια βόλτα από Μύκονο αλλά και από Σαντορίνη, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους, τον ήλιο, το καλό φαγητό και τις βουτιές στη θάλασσα.

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την “Rad Polewear” που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα.  Εκτός από την κολύμβηση και το στίβο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments