Αθλητισμός

Ασαμόα Ολυμπιακός: Εξετάζεται σοβαρά από τους ερυθρόλευκους

Ασαμόα Ολυμπιακός: Εξετάζεται σοβαρά από τους ερυθρόλευκους
Ασαμόα Ολυμπιακός: Η ελληνική ομάδα εξετάζει την περίπτωσή του.

Στο στόχαστρο της ομάδας του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Κουάντουο Ασαμόα αν και υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο με την Ίντερ.

Η ελληνική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Κουάντουο Ασαμόα της Ίντερ σύμφωνα με ΜΜΕ στην Γκάνα μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Με βάση τα όσα μεταδίδει λοιπόν, το Sports World Ghana, ο Κουάντουο Ασαμόα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος Γκανέζος αριστερός φουλ μπακ εξετάζεται σοβαρά από τους ερυθρόλευκους ενώ μπορεί να αγωνιστεί και έξω αριστερά στο κέντρο αλλά και ως κεντρικός χαφ, σύμφωνα με το gazzetta. Πάντως, να αναφέρουμε πως εκτός από τον Ολυμπιακό ο Ασαμόα είναι στη λίστα των Μπενεβέντο (Ιταλία), Σαουθάμπτον (Αγγλία), Φενέρ και Γαλατά (Τουρκία).

Πρόκειται για παίκτη που έχει κάνει μεταγραφή στην Ιταλία κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που πέρυσι είχε 11 ματς με 1 ασίστ και εκτός από την Ίντερ έχει θητεύσει και στη Γιουβέντους. Πιο αναλυτικά, το 2007 ήρθε στην Ευρώπη για την ελβετική Μπελιντσόνα, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Τορίνο και Ουντινέζε. Η ομάδα του Φρίουλι τον απέκτησε το 2009 αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ και τον πούλησε το 2012 στη Γιουβέντους αντί δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ τον απέκτησε το 2018, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους μπιανκονέρι. Με τους νερατζούρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ωστόσο δεν είναι στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν. Και είναι φανερό πως ο Ασαμόα είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, με μεγάλη θητεία στο Καμπιονάτο αφού έχει παίξει, όπως αναφέραμε και παραπάνω μεταξύ άλλων, σε Τορίνο, Ουντινέζε και Γιουβέντους, ενώ όπως τονίσαμε, τώρα φοράει τη φανέλα της Ίντερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments