Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Νέα πρόταση για τον άσο του Δικεφάλου

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Νέα πρόταση για τον άσο του Δικεφάλου
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Αναμένονται εξελίξεις και νέα πρόταση για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Ανοικτό παραμένει το θέμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς αναμένεται να κατατεθεί νέα πρόταση στον άσο του Δικεφάλου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το metrosport.gr ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας  φυσικά το “ναι” της οικογένειας Σαββίδη. Υπενθυμίζεται ότι η πρόσφατη πρόταση στον Βιεϊρίνια, περιελάμβανε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1) με ετήσιες πάγιες απολαβές της τάξεως των 450.000 ευρώ, οι οποίες με τα μπόνους για την επίτευξη στόχων, μπορούν να φθάσουν έως τις 800.000 ευρώ ετησίως.

Η πρώτη συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν στα τέλη Ιουνίου του 2009,  όπου ο ΠΑΟΚ που έρχεται σε συμφωνία με την Πόρτο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Βιεϊρίνια συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ως το 2013 με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα εξαγοράς στα 15.000.000 ευρώ.  Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα του Βορρά το 2017,  υπογράφοντας συμβόλαιο για 3 χρόνια με απολαβές 1,5 εκατομμύριο τον χρονο.

Οι εμφανίσεις του ήταν άκρως θετικές ενώ σημείωσε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 2 γκολ και 7 ασσίστ. Στο φινάλε της σεζόν στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ στις δύο θητείες του με την ομάδα.  Την νέα χρονιά, ήταν ξανά ο βασικός παίκτης του αριστερού άκρου της άμυνας του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους παράγοντες της ομάδος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου, κάνοντας το νταμπλ. Σε όλη την χρονιά, αγωνίστηκε συνολικά σε 37 αγώνες πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments