Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου γενέθλια: Τα γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο – Πόσο ετών έγινε [pics]

Άντζελα Δημητρίου γενέθλια: Τα γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο – Πόσο ετών έγινε [pics]
Άντζελα Δημητρίου γενέθλια: Στο πλευρό της ήταν αγαπημένα της πρόσωπα.

Γενέθλια είχε την Παρασκευή 14 Αυγούστου η Άντζελα Δημητρίου και τα γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη και γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία. Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής. Το 1968 στα 14 της ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μια τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε τα 66 της χρόνια λοιπόν, και έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της υπέροχης τούρτας που της είχε παραγγείλει η κόρη της με τη φωτογραφία της πάνω. Ευγνώμων για την αγάπη που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας της στο λαϊκό τραγούδι, η Άντζελα Δημητρίου ανέβασε φωτογραφία με τη γενέθλια τούρτα της και έγραψε στη λεζάντα της προς τους διαδικτυακούς της φίλους:

«Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν δέχεσαι τόσες πολλές ευχές μαζεμένες!!! Τις ανταποδίδω ολόθερμα και σας εύχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!», σχολίασε με την ίδια να φαίνεται πως είναι στην καλύτερή της φάση. Και μπορεί να μην είναι τόσο ενεργή πια αλλά η πορεία της στο τραγούδι συνεχίζεται έως σήμερα, έχοντας ήδη συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, o Σταμάτης Σπανουδάκης, o Λάκης Παπαδόπουλος, o Φοίβος και άλλοι.

Έχει τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση, την Κατερίνα Στανίση, την Ρίτα Σακελλαρίου, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Ζαφείρη Μελά, τον Λευτέρη Πανταζή και άλλους. Στη διάρκεια της καριέρας της έχει αναδείξει μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Κατερίνα Κούκα, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Βαλάντης και άλλοι. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 39 δίσκους από τους οποίους οι 30 είναι χρυσοί και 24 πλατινένιοι ενώ οι περισσότεροι έχουν γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μερικοί από αυτούς στην Αραβία και στην Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments