Lifestyle

Miley Cyrus: Χώρισε ξανά η εκκεντρική τραγουδίστρια

Miley Cyrus: Χώρισε ξανά η εκκεντρική τραγουδίστρια
Miley Cyrus: Η σχέση της είχε διάρκεια μόλις ελάχιστους μήνες.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Miley Cyrus φαίνεται πως χώρισε ξανά, μετά από περίπου δέκα μήνες σχέσης.

Ήταν σε σχέση με τον Cody Simpson και χώρισαν έπειτα από ελάχιστους μήνες σχέσης. Οι δύο τους παρόλο που έδειχναν πολύ ερωτευμένοι μέσα από τα social media τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Us Weekly, συνειδητοποίησαν ότι είναι καλύτερα να μείνουν φίλοι. Και να τονίσουμε πως η σχέση τους ήρθε μετά από αρκετά χρόνια φιλίας.

Τον Οκτώβριο του 2019 δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της 27χρονης Miley και του 23χρονου Cody να φιλιούνται επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι. Πάντως, ο πρώην της, πλέον, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό του.

Από την άλλη, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του TMZ, η Miley Cyrus έκανε live στο Instagram και επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της με τον Cody Simpson, αναφέροντας πως παραμένουν φίλοι, καθώς γνωρίζονται εδώ και δέκα χρόνια και πως η απόφαση αυτή ήρθε για να βρουν και οι δύο τι ακριβώς ψάχνουν στη ζωή τους.

Η είδηση όμως, έγινε γνωστή λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του νέου single της Miley «Midnight Sky». «Μην το κάνετε να φαίνεται δραματικό. Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να μας δείτε μαζί να αράζουμε ή να τρώμε πίτσα. Ήμαστε φίλοι για δέκα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε…» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια.

Και όλα αυτά λίγο μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth και τη σύντομη σχέση της με το αστέρι του The Hills, Κέιτλιν Κάρτερ. Υπενθυμίζουμε πως η Miley Cyrus μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κάρτερ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει να φιλιούνται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε σκάφος στη Λίμνη Κομό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Miley και η πρώην του Μπρόντι Τζένερ, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην ερωτική τους σχέση και να μείνουν φίλες. «Η Miley και η Κέιτλιν χώρισαν. Ωστόσο, παραμένουν φίλες», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της 26χρονης τραγουδίστριας. «Η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια και πάντα η μία στηρίζει την άλλη. Απλά πλέον δεν διατηρούν ερωτική σχέση», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments