Video

Chrissy Teigen John Legend: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί

Chrissy Teigen John Legend: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί
Chrissy Teigen John Legend: Το όμορφο ζευγάρι ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Chrissy Teigen και ο John Legend ανακοίνωσαν ότι πριμένουν το τρίτο τους παιδί.

Και την είδηση μάλιστα, έκαναν γνωστή μέσα από το νέο videoclip του τραγουδιστή για το τραγούδι «Wild», όπου το τελευταίο πλάνο κάνει ζουμ στη φουσκωμένη κοιλιά του μοντέλου. Μάλιστα, το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 13 Αυγούστου και ήδη έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια προβολές. Αρχικά, βεβαίως, οι θαυμαστές του ζευγαριού μόνο υποθέσεις μπορούσαν να κάνουν από αυτό το στιγμιότυπο, αν και πολύ σύντομα η λαλίστατη στα social media Teigen φρόντισε να λύσει τον… γρίφο.

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ ακούγεται να λέει «δείτε αυτό το τρίτο μωρό». Και να αναφέρουμε πως η Chrissy Teigen και ο John Legend έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την 4χρονη Luna και τον 2χρονο Miles. Λίγες ώρες λοιπόν, μετά από την πρεμιέρα του music video του John Legend «Wild», το μοντέλο και media entrepreneur ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι περιμένει το τρίτο παιδί του. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του ζευγαριού με ευχές και χωρίς τα συνηθισμένα επιφωνήματα έκπληξης, αφού οι σχετικές φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Στο τέλος του βίντεο Teigen και Legend κρατούν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα προϊδεάζοντας το κοινό για το νέο μωρό. Στο βίντεο δε, εμφανίζεται όλη η οικογένεια. Και η 4χρονη κόρη τους Luna και ο 2χρονος Miles. Να αναφέρουμε πως το «Wild» περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του γνωστού τραγουδιστή, το «Bigger Love».   Το video clip γυρίστηκε στο Μεξικό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nabil Elderkin, ο οποίος γνώρισε το ζευγάρι πριν από 14 χρόνια. Και να αναφέρουμε πως το 2013 παντρεύτηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments