Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το σενάριο για «τράμπα» βασικών παικτών

ΠΑΟΚ: Το σενάριο για «τράμπα» βασικών παικτών
ΠΑΟΚ: Τόσο ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, όσο και η ομάδα με την οποία συζητά, αντιμετωπίζουν «θέμα» με το financial fair play και μία ενδεχόμενη «τράμπα» θα τους βοηθήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ και μία ευρωπαϊκή ομάδα συζητούν την προοπτική να κάνουν ανταλλαγή βασικών τους παικτών.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, όσο και η ομάδα με την οποία συζητά, αντιμετωπίζουν «θέμα» με το financial fair play και μία ενδεχόμενη «τράμπα» θα τους βοηθήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Το σενάριο κυκλοφόρησε πριν από την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league και έκτοτε, δεν… επανήλθε στο «παρασκήνιο».

Φήμες για πρόταση Ισπανικής ομάδας για τον Πασχαλάκη

Την χρονιά που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έμοιαζε ανίκητος κάτω από τα δοκάρια. Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με τον διεθνή γκολκίπερ να είναι το αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα, αλλά αυτό άλλαξε στην πορεία. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Το γεγονός πως δεν ήταν βασικός δεν επηρέασε καθόλου το ενδιαφέρον ξένων ομάδων που τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Τον περασμένο Ιανουάριο υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά δεν έγινε κάποια επίσημη κρούση και έτσι ο παίκτης παρέμεινε κανονικά στον ΠΑΟΚ. Προς το φινάλε της σεζόν άρχιζε να παίξει και πάλι ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα φτάσει πρόταση για την αγορά του. Μάλιστα, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πει όχι στην προσφορά που θα φτάσει.

Η Ισπανία καλεί Πασχαλάκη

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να προκύψει θέμα τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση του με την Μπεσίκτας. Σημερινό δημοσίευμα της Forza αναφέρει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα για την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Δικέφαλο του Βορρά. Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει το όνομα της ομάδας που θέλει τον Έλληνα πορτιέρο, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο στο γεγονός ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες στο να καταφέρει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Φυσικά και αυτό το γεγονός προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ. Ο Δικεφάλος του Βορρά φερόταν να κοιτάει παίκτες που να αγωνίζονται ως τερματοφύλακες αλλά πια υπάρχουν ενδείξεις ότι κινείται αρκετά έντονα στην εύρεση ενός παίκτη για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Πασχαλάκης. Παράλληλα εκτός από τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ έχει διαμηνύσει ότι ψάχνει και παίκτη που αγωνίζεται στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου και μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις στην επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments