Ελλάδα

Πρωταγωνιστής έκπληξη στο νέο σποτ κατά του κορωνοϊού

Πρωταγωνιστής έκπληξη στο νέο σποτ κατά του κορωνοϊού
Νέο σποτ κορωνοϊός: Τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα επιστράτευσαν οι υγειονομικές Αρχές για το νέο μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων έχει αναγκάσει τις υγειονομικές Αρχές να επιχειρούν να βρουν τρόπους έτσι ώστε να πείσουν τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά επιστρατεύτηκε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς για να στείλει μήνυμα εγρήγορσης για τον ιό.

Ο Έλληνας τενίστας στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί τονίζει ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» και καλεί τους πάντες: «Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα».

Στο σποτ ο Έλληνας σταρ του τένις λέει χαρακτηριστικά: «Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου δικό μου κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε όπως παλιά».

Θυμίζουμε ότι χθες Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρουσιάσει το πρώτο σποτ της καμπάνιας της κυβέρνησης με το βλέμμα στραμμένο στην επιστροφή των εκδρομέων – και ειδικά των νέων – με μήνυμα: « Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα».

Εν τω μεταξύ, μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα κινητά των πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν τις συστάσεις των ειδικών και να τηρήσουν όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 13:30 στα κινητά των πολιτών έφτασε ένα μήνυμα, στο οποίο τονιζόταν πως «ο κίνδυνος διασποράς COVID-19 είναι αυξημένος» και πως οι ταξιδιώτες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments