Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ομόνοια

Αμρ Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ομόνοια
Αμρ Ουάρντα: Στη λίστα της Ομόνοιας φαίνεται πως βρίσκεται ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής.

Να κάνει δικό της τον Αμρ Ουάρντα σκέφτεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι της ομάδας θεωρούν ότι είναι εξαιρετική λύση για την επίθεση ενόψει της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται πως ο Αιγύπτιος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 αλλά εκτιμάται ότι πάλι θα δοθεί να δανεικός από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Εν τω μεταξύ τις προηγούμενες ημέρες το όνομά του είχε ακουστεί και για άλλες δύο ομάδες. Συγκεκριμένα το όνομά του είχε γραφτεί για τον ΝΠΣ Βόλο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πέρσι έπαιξε στην ΑΕΛ σε 22 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ. «Μια σπουδαία ποδοσφαιρική χρονιά για εμένα με την αγαπημένη μου ΑΕΛ, έφτασε στο τέλος της. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το προπονητικό team , τη διοίκηση καθώς και τους απλούς εργαζόμενους της ομάδας από τους φροντιστές μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram υπογραμμίζοντας πως:

«Στενοχωριέμαι που λόγω της πανδημίας δεν θα ολοκληρώσουμε τη φετινή μας προσπάθεια. Εύχομαι στην ΑΕΛ του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή σε αγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος. Προσπάθησα με την απόδοση μου να βοηθήσω τους βυσσινί να βγουν στην Ευρώπη, θέση που δικαιωματικά αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ. Έδωσα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς όλοι γνωρίζετε ότι δεν θέλω να χάνω ούτε σε οικογενειακή διπλό. Αποχαιρετώ με πραγματικό σεβασμό όλους όσους αγαπούν τη Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ουάρντα ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό. Η απόδοσή του στη Super League, ως αριστερός εξτρέμ αλλά και οργανωτής του παιχνιδιού, προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Serie Α, η συμμετοχή στην οποία αποτελεί για τον ίδιο ένα μακροχρόνιο στόχο της καριέρας του. Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία 1½ χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα 3½ από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου. Λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με σκορ 2-1 στον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments