Αθλητισμός

Τοροσίδης: Κρεμάει τα παπούτσια του ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Τοροσίδης: Κρεμάει τα παπούτσια του ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού
Τοροσίδης: Σταματάει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο διεθνής ποδοσφαιριστής και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπίακού.

Φαίνεται ότι ο Βασίλης Τοροσίδης πήρε την οριστική απόφαση να αποσυρθεί από τα γήπεδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρά την επιθυμία της ομάδας του Πειραιά να συνεχίσει και του χρόνου, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά τον αγώνα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα είναι και η τελευταία φορά που θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής δεν άλλαξε γνώμη ούτε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τον “κρατήσει” για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα κι έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής πορείας, σύμφωνα με το newsit.gr.

Μετά από μία τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, της Ρόμα, της Μπολόνια, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, της οποίας υπήρξε αρχηγός επί σειρά ετών, ο Τοροσίδης αποχαιρετά τον αγωνιστικό χώρο και αναμένουμε την επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί ο «Tορό» να αφήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Ολυμπιακός τον θέλει και σε άλλα πόστα μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, σύμφωνα με το to10.gr. Καθώς η αξία της παρουσίας τους, ειδικά αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μετριέται σε συμμετοχές, αλλά σε όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες του Ρέντη. Εκεί όπου οι δύο παλαιότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Τοροσίδης και Αβραάμ δύσκολα θα φύγουν από τον Πειραιά

Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς, που τόσο τον θέλει μέσα στα αποδυτήρια, εκεί θα τον έχει. Είτε ως ποδοσφαιριστή είτε ως μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τον «Τόρο» να αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο. Έναν ρόλο που θα του δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Όσο για τον Αβραάμ; Ο Παπαδόπουλος είναι μια κατηγορία μόνος του. Ζει τη δεύτερη ποδοσφαιρική του νεότητα. Δουλεύει σαν μηχανή που δεν ξεμένει ποτέ από καύσιμα. Προπονείται σαν έφηβος. Και αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προσήλωσης στη δουλειά, υπακοής στις οδηγίες του προπονητή, αλλά και του μότο «η ομάδα πάνω από όλους και όλα». Για αυτό και ο ίδιος, όταν αποφασίσει να σταματήσει, θα έχει τη θέση που του αρμόζει στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments