Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Η Ένωση «απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Γουάντα»

Λιβάγια ΑΕΚ: Η Ένωση «απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Γουάντα»
Λιβάγια ΑΕΚ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ένωση απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Γουάντα για τον Κροάτη φορ.

Η ΑΕΚ φαίνεται να απέρριψε πρόταση της Αλ Γουάντα για την παραχώρηση του Μάρκο Λιβάγια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο λογαριασμός του Twitter «Sqenf Foot», που ασχολείται με τις μεταγραφές. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ενώ τονίζει πως η Ένωση δεν θα τον παραχωρήσει με πρόταση κατώτερη των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αναφέρει συγκεκριμένα: «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων από την αραβική ομάδα Αλ Γουάντα για τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια (25). Η Νόριτς Σίτι, η Μπενεβέντο και μερικές τούρκικες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη, τη στιγμή που η ΑΕΚ θέλει 8 εκατομμύρια για αυτόν».

Ο διεθνής Κροάτης φορ, που έχει παίξει 4 φορές με τη φανέλα της χώρας του, θυμίζουμε ότι είχε έρθει στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας. Προηγουμένως, ο Λιβάγια είχε περάσει από Ρούμπιν Καζάν, Έμπολι, Ίντερ, Αταλάντα, Τσεζένα, Λουγκάνο, Χάιντουκ Σπλιτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ομλάντινατς Βράνιτς. Ο Λιβάγια πριν να παίξει στην Εθνική Ανδρών της Κροατίας, είχε περάσει από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της «χρβάτσκα».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Λιβάγια με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Τι θα γίνει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν με τα ρόστερ της σεζόν 2019-20 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στις 21:00. Αυτό σημαίνει ότι οι νέες προσθήκες των ομάδων δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Αυτή είναι η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ποιοι θα λείψουν από τον τελικό

Αυτό σημαίνει πως η -τυπικά γηπεδούχος- ΑΕΚ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους: Μπράιτ Ενομπακάρε, Εμάνουελ Ινσούα, Πέταρ Καρακλάγιτς και Γιάννη Ιατρούδη, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα οι Βίκτωρ Κλωναρίδης, Νίκλας Χουλτ, Βασίλης Μπάρκας και Σέρχιο Αραούχο.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ο Ολυμπιακός έχει αποχαιρετήσει τους Κώστα Τσιμίκα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπρούνο Γκασπάρ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες Χοσέ Χολέμπας, Ραφίνια, Αποστόλη Αποστολόπουλο και Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Να σημειωθεί, επίσης, ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν ούτε οι δανεικοί που επιστρέφουν στις ομάδες (για παράδειγμα Κάιπερς, Βρουσάι κ.ά.).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments