Ελλάδα

Θάσος πλημμύρες: Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα – Ποτάμια οι δρόμοι [vid]

Θάσος πλημμύρες: Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα – Ποτάμια οι δρόμοι [vid]
Θάσος πλημμύρες: Σήμερα αναμένεται να γίνει η αποτίμηση των ζημιών τόσο στα Λιμενάρια όσο και σε άλλα σημεία του νησιού.

Η έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στη Θάσο τα ξημερώματα της Πέμπτης (20 Αυγούστου) είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια στο νησί, ενώ τέσσερις άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ που επέβαιναν και κινδύνευσαν σοβαρά να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, οι εγκλωβισμένοι ανέβηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου τους και έτσι κατάφεραν να σωθούν. Παράλληλα, η Πυροσβεστική ανέφερε πως δέχθηκε επτά κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στα Λιμενάρια. Σήμερα αναμένεται να γίνει η αποτίμηση των ζημιών τόσο στα Λιμενάρια όσο και σε άλλα σημεία του νησιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η καταιγίδα που ξέσπασε μετά τις 04.00 ήταν τόσο έντονη που είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν χείμαρροι με φερτά υλικά από τα ορμητικά νερά, προκαλώντας πλημμύρες και αποκλεισμούς δρόμων. Τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους, στη Σκάλα Μαριών, όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στον επαρχιακό δρόμο εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής. Χρειάστηκε μάλιστα, να επέμβει η Πυροσβεστική προκειμένου οι επιβαίνοντες στο όχημα (τρεις άντρες και μια γυναίκα) να απεγκλωβιστούν σώοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments