Αθλητισμός

Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Η Γκιμαράες ζητάει πολλά για τον παίκτη

Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Η Γκιμαράες ζητάει πολλά για τον παίκτη
Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Ο παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά, αλλά η Γκιμαράες ζητάει πολλά χρήματα.

Ο Πέπε Ροντρίγκες είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όμως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ομάδα του, Βιτόρια Γκιμαράες ζητάει πολλά για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ»: «Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Πέπε που αρέσει στον Ολυμπιακό, η Γκιμαράες θέλει κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ». Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές (5 γκολ, 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεσμεύεται για τέσσερα χρόνια ακόμα με συμβόλαιο. Η Γκιμαράες, που τον κοστολογεί με ένα σημαντικό ποσό, τον είχε αποκτήσει από τη Μπενφίκα απ’ όπου αναδείχτηκε και η οποία διατηρεί ακόμα το 50% των δικαιωμάτων του.

Δείτε τον Ροντρίγκες εν δράσει σε ένα παλιότερο βίντεο με τη φανέλα της Μπενφίκα

Το πάντα αξιόπιστο Transfermarkt κοστολογεί τον μέσο από την Πορτογαλία στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος παίκτης έχει περάσει από την Εστορίλ, ενώ έχει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Άλλωστε, έχει πολλές συμμετοχές στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για το τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κάνει σε σχέση με τον παίκτη, ειδικά αν η Γκιμαράες επιμείνει σε αυτό το ποσό που αναφέρει το «Φως».

Εν τω μεταξύ, ώρες φαίνεται να απομένουν για την ανακοίνωση ότι ο Χασάν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport FM, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράγκα για την αγορά του και απομένουν οι υπογραφές, που πιθανότατα θα πέσουν πολύ πολύ σύντομα. Ο Αιγύπτιος φορ θα υπογράψει, όπως όλα δείχνουν, τριετές συμβόλαιο, με την πορτογαλική ομάδα να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή αρκετά λιγότερα χρήματα από την οψιόν αγοράς που είχε οριστεί (2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Τι γίνεται με τον Ζαϊντού

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στόχο να «κλέψει» από την Πόρτο τον «πυραυλοκίνητο» αριστερό μπακ από τη Νιγηρία Ζαϊντού Σανούσι. Ο Νιγηριανός μπακ που είναι 23 ετών ανήκει στη Σάντα Κλάρα και έχει εντυπωσιάσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό, ο Μαρτίνς ξέρει από πρώτο χέρι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Το θέμα με τον Ζαϊντού ήρθε στο προσκήνιο από προχθές, καθώς η έγκυρη «Record» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει στο… στόχαστρό της τον Ζαϊντού και μάλιστα έχει μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments