Αθλητισμός

Ζαϊντού Ολυμπιακός: Η Πόρτο δυσκολεύει τα σχέδια της ελληνικής ομάδας

Ζαϊντού Ολυμπιακός: Η Πόρτο δυσκολεύει τα σχέδια της ελληνικής ομάδας
Ζαϊντού Ολυμπιακός: Αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο λιμάνι.

Μπορεί η περίπτωση του Σανουσί Ζαϊντού αρέσει στον Ολυμπιακό προκειμένου να καλύψουν τα κενά τους και να βρουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα μα η Πόρτο, ένας από τους τρεις μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Πορτογαλίας, φαίνεται να δυσκολεύει τα σχέδια της ελληνικής ομάδας.

Η Πόρτο έχει μπει γερά στο «κόλπο»

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μπει γερά στο «κόλπο» ο αθλητικός σύλλογος που έχει πετύχει τις περισσότερες ευρωπαϊκές διακρίσεις ανάμεσα στις πορτογαλικές ομάδες έχοντας κατακτήσει από δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Διηπειρωτικό Κύπελλο και από μία φορά το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το Σούπερ Κύπελλο Ευρώπης. Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες από το sdna, δυσκολεύει πολύ η υπόθεση του 23χρονου αριστερού μπακ της Σάντα Κλάρα, που εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας μα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα 

Όπως δημοσιεύουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες μπήκε δυνατά στη διεκδίκησή του και η Πόρτο, τη στιγμή που η ομάδα του αξιώνει περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αν και στα υπόψιν πάντως παραμένει και η περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν. Είναι κατανοητό το γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αν και απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας, ψάχνει τον μπακ που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα στη βασική ενδεκάδα. Για αυτό, έχει βάλει στόχο να «κλέψει» από την Πόρτο τον «πυραυλοκίνητο» αριστερό μπακ από τη Νιγηρία, Ζαϊντού Σανούσι. Ο Νιγηριανός μπακ που είναι 23 ετών ανήκει στη Σάντα Κλάρα και έχει εντυπωσιάσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους στην Πορτογαλία

Και όπως είναι λογικό, ο Μαρτίνς ξέρει από πρώτο χέρι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Και να θυμίσουμε πως το θέμα με τον Ζαϊντού ήρθε στο προσκήνιο όταν η έγκυρη «Record» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει στο… στόχαστρό της τον Ζαϊντού και μάλιστα έχει μπει πολύ δυνατά στο… κόλπο της διεκδίκησής του. Ο Νιγηριανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν, έκανε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα και θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους στην Πορτογαλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments