Αθλητισμός

Χασάν Ολυμπιακός: Και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών για τρία χρόνια ο Αιγύπτιος φορ

Χασάν Ολυμπιακός: Και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών για τρία χρόνια ο Αιγύπτιος φορ
Χασάν Ολυμπιακός: Ο Αιγύπτιος φορ ανακοινώθηκε για τρία χρόνια από την ομάδα του Πειραιά, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Μέχρι το 2023 θα βρίσκεται στον Πειραιά ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του από την πορτογαλική Μπράγκα. Ουσιαστικά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε «τελειώσει» την υπόθεση του Αιγύπτιου φορ και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 21/8 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών

Ο Αιγύπτιος άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια τρία χρόνια. «Είμαι χαρούμενος που έμεινα, νιώθω πολύ χαρούμενος εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω με την ομάδα για να κερδίσω περισσότερα τρόπαια», δήλωσε ο Χασάν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 5/3/1993) από την ομάδα νέων της Αλ Αχλί μετακόμισε το 2011 στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε και μέχρι το 2015 σκόραρε 32 φορές σε 97 συμμετοχές. Συνέχισε την καριέρα του στην Μπράγκα, έχοντας 25 γκολ σε 108 ματς όλων των διοργανώσεων. Ο Χασάν τη σεζόν ‪2018-19 αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού σημειώνοντας 15 γκολ σε 32 παιχνίδια, ενώ από τα τέλη Ιανουαρίου φοράει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας 8 γκολ σε 18 ματς.

Ο Χασάν έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αιγύπτου και έχει προλάβει μέχρι τώρα να πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές και να σκοράρει πέντε φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε επίπεδο Ανδρών.

Τι θα γίνει με τους δανεικούς;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φωτός», ανάμεσα στους δανεικούς που επέστρεψαν στον Ρέντη είναι τρεις ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Η γνωστή αθλητική εφημερίδα αναφέρεται στον Γιασίν Μεριά, τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Ούγκο Κάιπερς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μέλλον του Μεριά είναι προδιαγεγραμμένο. Μετά τα όσα έγιναν στο περσινό 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και ενώ ο Ολυμπιακός λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2, ο Τυνήσιος στόπερ είχε αρχίσει από τον περασμένο Νοέμβριο να μετράει αντίστροφα. Εκείνο το λάθος στο γήπεδο της Τότεναμ που έδωσε τη δυνατότητα στα «σπιρούνια» να μειώσουν σε 1-2, είναι ο εφιάλτης που τον κυνηγάει. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μία άκρη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και δη στην Κασίμπασα, με την οποία πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Άλλωστε, η τουρκική ομάδα θέλει διακαώς να τον κρατήσει.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βλέποντας τον Χασάν να μένει τελικά, αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει και πολύς χώρος για τον ίδιο, όπως σημειώνει το «Φως». Άλλωστε, και τον χειμώνα αποχώρησε με προορισμό την Λεγανές, γιατί δεν επιθυμούσε να είναι ο τρίτος φορ πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν. Η Λεγανές υποβιβάστηκε, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Ισπανία στις οποίες αρέσει.

Τι θα γίνει με τον Κάιπερς; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον Ρέντη, όμως, την τελευταία στιγμή χάλασε ο δανεισμός του σε ομάδα του εξωτερικού. Το πλάνο είναι να πάει ξανά κάπου δανεικός, εκτός πια κι αν τα αναποδογυρίσει όλα στη μίνι προετοιμασία που διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μείνει τελικά ως τρίτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments