Lifestyle

Τόκιο La Casa de Papel: Πόζαρε ημίγυμνη και τάραξε το Instagram [pic]

Τόκιο La Casa de Papel: Πόζαρε ημίγυμνη και τάραξε το Instagram [pic]
Τόκιο La Casa de Papel: Με αυτή την ημίγυμνη φωτογραφία της πήρε από τέσσερα εκατομμύρια likes μέσα σε μια ημέρα.

Η «Τόκιο», ή αλλιώς όπως είναι το κανονικό της όνομα Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο, έχει συνηθίσει τους ακολούθους της σε αισθησιακές και ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Η σέξι πρωταγωνίστρια πόζαρε φορώντας μόνο ένα εσώρουχο

Και πρόσφατα, σκέφτηκε να ταράξει ξανά τον κόσμο του Instagram ανεβάζοντας στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία κρύβει το στήθος με το μπράτσο της ενώ ακουμπά τον ήλιο ή το φεγγάρι με το χέρι της. Η σέξι πρωταγωνίστρια της ισπανικής σειράς του Netflix «La Casa de Papel» πόζαρε μπροστά από το παράθυρο, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο ενώ επικρατούσε κυρίως σκοτάδι.

Όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία της Κορμπερό γέμισε με εκατομμύρια likes, με τον αριθμό να ξεπερνάει τα τέσσερα εκατομμύρια likes σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες. Η Ισπανίδα ηθοποιός είναι γνωστή για τους ρόλους της ως «Ρουθ» στη σειρά «Física o Química» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Antena 3 , ως «Μαργαρίτα» της Αυστρίας στη σειρά «Ιζαμπέλ», ως «Έστερ Σαλίνας» στη σειρά «La embajada» και ως «Τόκιο» στην τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel (στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Η Τέλεια Ληστεία»).

Πολλές φορές τη φωτογραφίζει ο σύντροφός της

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 11 Αυγούστου 1989. Η μητέρα της ονομάζεται Εστέρ και έχει μια αδελφή με το όνομα Μόνικα. Από την ηλικία των έξι ετών, ήξερε ήδη ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Μετά τις σπουδές της, μετακόμισε στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά και να ακολουθήσει το όνειρό της.

Η Ισπανίδα ηθοποιός γνώρισε την επιτυχία μέσα από τη σειρά… φαινόμενο του Netflix και ήδη κυνηγάει μια καριέρα στον αμερικανικό κινηματογράφο. Η ανάρτησή της κατάφερε σε λιγότερο από μια ημέρα να συγκεντρώσει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια likes. Το 2008 είχε σχέση με τον ηθοποιό Ισραήλ Ροντρίγκες για δύο χρόνια. Το 2013 η Κορμπερό είχε σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό Αντρές Βελενκόσο για τρία χρόνια. Από το 2016, έχει σχέση με τον ηθοποιό Τσίνο Νταρίν, που τον γνώρισε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «La Εmbajada».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments