Video

La Casa De Papel 5: Φτάνει στο τέλος της η αγαπημένη σειρά του Netflix

La Casa De Papel 5: Φτάνει στο τέλος της η αγαπημένη σειρά του Netflix
La Casa De Papel 5: Αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους και δύο νέα πρόσωπα.

Το Netflix ανακοίνωσε την έλευση του πέμπτου και τελευταίου κύκλου του «La Casa De Papel», μιας σειράς από τον δημιουργό Άλεξ Πίνα σε παραγωγή Vancouver Media.

Πρόκειται για ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017. Έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται 199η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

Το Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα στη διαδικτυακή υπηρεσία Netflix ο δεύτερος κύκλος με το τρίτο μέρος της σειράς. Στις 3 Απριλίου 2020 έκανε πρεμιέρα το τέταρτο μέρος, ενώ έχει ανακοινωθεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για το πέμπτο μέρος.

Η υπόθεση της σειράς – φαινόμενο

Επικεντρώνεται σε δύο μεγάλες ληστείες μίας σπείρας ληστών, ενώ παράλληλα δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, έρωτες, θάνατοι και πολλά άλλα. Στον πρώτο κύκλο, οι οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα.

Το σχέδιο της ληστείας ανήκει στον επονομαζόμενο «Καθηγητή»(Σέρχιο Μαρκίνα), ο οποίος κινεί τα νήματα από ένα μυστικό κρησφύγετο. Αυτός στρατολόγησε τους υπόλοιπους, βάσει των προσωπικών τους ικανοτήτων αλλά και γιατί είναι άτομα που, για διάφορους προσωπικούς λόγους, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και άρα αποφασισμένοι για όλα. Η συμμορία είχε περάσει 5 μήνες προετοιμασίας και εκπαίδευσης σε ένα αγρόκτημα έξω από το Τολέδο.

Τι θα γίνει στον τελευταίο κύκλο;

Η τελευταία σεζόν της πιο δημοφιλούς μη αγγλόφωνης σειράς στην ιστορία του Netflix ξεκινά τα γυρίσματα από τη Δανία προτού το καστ μεταβεί σε Ισπανία και Πορτογαλία, ενώ αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους δύο νέα πρόσωπα. «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς θα διαλυθεί η συμμορία, πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση ο Καθηγητής, πώς θα προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες»

Αυτό ανέφερε ο δημιουργός της σειράς Άλεξ Πίνα και προσέθεσε το εξής: «Το αποτέλεσμα είναι ο πέμπτος κύκλος του La Casa De Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν». Όσον αφορά στην προβολή του τελευταίου κύκλου, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το 2021, ίσως και το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments