Video

Στη Νότιο Κορέα τραγούδησαν στα ελληνικά τραγούδι του Νταλάρα σε talent show

Στη Νότιο Κορέα τραγούδησαν στα ελληνικά τραγούδι του Νταλάρα σε talent show
Γιώργος Νταλάρας τραγούδια: To «Τι πάθος» του Έλληνα μουσικού, σε στίχους και μουσική του Ζακυνθινού Δημήτρη Λάγιου, διάλεξαν να πουν δύο παίκτες σε talent show της Νότιας Κορέας και αποθεώθηκαν.

Σε talent show της Νότιας Κορέας δύο υποψήφιοι αποφάσισαν να τραγουδήσουν στα ελληνικά ένα τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα με αποτέλεσμα να αποθεωθούν.

Στο πετυχημένο και βραβευμένο ως το «καλύτερο σόου» στην κατηγορία της ψυχαγωγίας «Phantom Singer» δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν μοναδικά και στα ελληνικά το γνωστό τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Λάγιου. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν μοναδικά το «Τι πάθος» και φαίνεται πως το εν λόγω κομμάτι του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και μουσικού «ταξίδεψε» μέχρι τη Νότια Κορέα.

Και να αναφέρουμε πως το «Phantom Singer» προβάλλεται στην τηλεόραση της Νότιας Κορέας τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο. Στο YouTube ανέβηκε το βίντεο από το live του talent show και τα σχόλια ήταν όλα τους κολακευτικά. Μάλιστα, αρκετοί Έλληνες χρήστες κάτω από το βίντεο έσπευσαν να συγχαρούν τους δύο νεαρούς τραγουδιστές για τη δύσκολη ερμηνεία τους.

«Υπέροχη ερμηνεία!!», «Συγχαρητήρια για την ερμηνεία. Ως Έλληνας μου άρεσε πολύ», ήταν κάποια από τα σχόλια. Και η αλήθεια είναι πως οι δύο διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν με τα ελληνικά, αλλά η ερμηνεία τους ήταν εντυπωσιακή, ξεσηκώνοντας με το πάθος τους το κοινό, γνωρίζοντας την αποθέωση. Όμως, οι δύο διαγωνιζόμενοι, Hwang Geon-ha και Ko Young-Yeol, τραγούδησαν στην ελληνική γλώσσα και η ερμηνεία τους ενθουσίασε. Είπαν το τραγούδι με πολύ πάθος και ήταν εξαιρετικοί, αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία της γλώσσας μας και της δικής τους. Από ό,τι έγινε γνωστό ήταν και οι νικητές!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments