Αθλητισμός

Χαντεργκιονάι Ολυμπιακός: Πληροφορίες ότι αποκτάται από το λιμάνι

Χαντεργκιονάι Ολυμπιακός: Πληροφορίες ότι αποκτάται από το λιμάνι
Χαντεργκιονάι Ολυμπιακός: Ο 26χρονος άσος, γεννημένος στην Ελβετία αλλά διεθνής με το Κόσοβο, ανήκει στη Χάντερσφιλντ η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Ο Φλορέντ Χαντεργκιονάι φαίνεται πως θα ανήκει πολύ σύντομα στην ομάδα του Ολυμπιακού, αν και ο Ραφίνια αναμένεται αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (22 Αυγούστου) στην Αθήνα.

Μπορεί το λιμάνι να έκλεισε το deal με τον εν λόγω δεξιό πλάγιο αμυντικό αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην απόκτηση και άλλου δεξιού μπακ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sport-fm. Δημοσιεύματα τόσο από Αγγλία όσο και Κόσοβο, φέρνουν τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι να βρίσκεται μια… ανάσα από τους πρωταθλητές. Και οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως έχουν βάση.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από το εξωτερικό, τότε ο ποδοσφαιριστής που μετρά 47 παρουσίες στην Premier League και άλλες 25 (με ένα γκολ) στην Bundesliga ως παίκτης της Ίνγκολσταντ θα αποτελέσει το back up του Ραφίνια στα δεξιά. Πάντως, ο 26χρονος άσος, γεννημένος στην Ελβετία αλλά διεθνής με το Κόσοβο, ανήκει στη Χάντερσφιλντ η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Φέτος άρχισε τη σεζόν στην ομάδα της Championship μετρώντας 22 συμμετοχές με 2 ασίστ και την ολοκλήρωσε στην Κασίμπασα έχοντας 13 εμφανίσεις.

Αυτά κάνει ο Χαντεργκιονάι που… στέλνουν στον Ολυμπιακό

Γεννημένος στης 31 Ιουλίου 1994, ο Φλόρεντ Χαντεργκιονάι κατάγεται από το Κόσοβο, αλλά διαθέτει ελβετικό διαβατήριο καθώς έχει γεννηθεί στην Ελβετία. Πέρυσι αγωνίστηκε στην τουρκική Κασίμπασα, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Ήταν συμπαίκτης του Γιασίν Μεριά, έχοντας 13 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμα παλαιότερα στη γερμανική Ίνγκολσταντ, στην ελβετική Γιούνγκ Μπόις, ενώ έχει περάσει ακόμα από τις ακαδημίες της Λουκέρνης και της Τουν.

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ κυρίως, αλλά μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, ενώ έχει με την αγγλική ομάδα συμβόλαιο ως το 2021 αν και στην Αγγλία λένε ότι η Χάντερσφιλντ δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και έρχονται οι Κοσοβάροι να βάλουν δυνατά στο «παιχνίδι» τον Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ φυσικά δεν διαρρέει το παραμικρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments