Αθλητισμός

Τοροσίδης Ολυμπιακός: Έρχονται οι ανακοινώσεις για τον διεθνή ποδοσφαιριστή

Τοροσίδης Ολυμπιακός: Έρχονται οι ανακοινώσεις για τον διεθνή ποδοσφαιριστή
Τοροσίδης Ολυμπιακός: Σε νέο πόστο θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο 35χρονος.

Αντίστροφα μετρά ο Βασίλης Τοροσίδης για την τελευταία του “παράσταση” με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και ύστερα θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μετά από μία τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, της Ρόμα, της Μπολόνια, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, της οποίας υπήρξε αρχηγός επί σειρά ετών, ο “Τόρο” στις 30 Αυγούστου θα αποχαιρετήσει τον αγωνιστικό χώρο και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ήδη οι “ερυθρόλευκοι” που τρέφουν μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του του έχουν κάνει πρόταση να συνεχίσει στου Ρέντη σε άλλο πόστο. Μάλιστα, σύμφωνα με το Sportime δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανακοινώσεις σύντομα.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Τοροσίδη:

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Ξάνθης το 2002 και το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου 2003 σε αγώνα εναντίον του Ηρακλή. Στον ακριτικό σύλλογο παρέμεινε επί 4,5 αγωνιστικές περιόδους, μέχρι και το 2007, έχοντας συνολικά 76 συμμετοχές και 3 τέρματα. Τον Ιανουάριο του 2007 πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην Τούμπα εναντίον του  στις 21 Ιανουαρίου 2007. Με την ομάδα των «ερυθρολεύκων» είχε συνολικά 134 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας παράλληλα και 12 τέρματα στην ίδια διοργάνωση. Αγωνίστηκε επίσης 21 φορές στον θεσμό του κυπέλλου έχοντας και 3 τέρματα, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του και στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στις πορείες του στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου σε σύνολο 34 συμμετοχών σημείωσε 4 τέρματα. Στην ομάδα του Ολυμπιακού παρέμεινε συνολικά επί μία εξαετία (Ιανουάριος 2007 – Ιανουάριος 2013).

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 μεταγράφηκε στην ιταλική Ρόμα. Έπειτα από 3,5 χρόνια παραμονής στους «τζιαλορόσι», όπου συμμετείχε σε 60 συνολικά αγώνες πρωταθλήματος και επιτυγχάνοντας 4 τέρματα, το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια.  Στις 31 Αυγούστου του 2016 ο Τοροσίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης και τρίτης χρονιάς με την Μπολόνια. To 2018 επέστρεψε εκ νέου στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments