Nέα της αγοράς

Κτήμα Βασιλάκη: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας

Κτήμα Βασιλάκη: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας
Κτήμα Βασιλάκη: Τα συνολικά βραβεία ανέρχονται σε 14 - Με Χρυσό Βραβείο Ποιότητας βραβεύτηκε το προϊόν charisma (χάρισμα).

Με Χρυσό Βραβείο Ποιότητας (Gold Award) βραβεύτηκε το προϊόν charisma (χάρισμα) ανάμεσα σε 438 διαγωνιζόμενα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο, στoν 11ο Παγκόσμιο Μεσογειακό Διαγωνισμό Ελαιολάδου “Terraolivo 2020”, που έλαβε χώρα τον Ιούλιο στο Ισραήλ, όπως αναφέρει το insider.gr. Ειδικότερα, η διάκριση που αποτελεί αναμφισβήτητα μια σημαντική βράβευση, έρχεται αμέσως μετά από άλλη μία βράβευση σε παγκόσμιο διαγωνισμό, αυτή του Berlin Global Olive Oil Awards, ανεβάζοντας τα συνολικά βραβεία για το Κτήμα Βασιλάκη σε 14.

Η οικογένεια Βασιλάκη αφιερώνει το βραβείο στους συνεργαζόμενους ελαιοπαραγωγούς της

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η οικογένεια Βασιλάκη αφιερώνει το βραβείο αυτό στους συνεργαζόμενους ελαιοπαραγωγούς της και τους ευχαριστεί για τις σπουδαίες προσπάθειες που όλοι μαζί καταβάλουν για τη σταθερά εξαιρετική ποιότητα του κορυφαίου Λασιθιώτικου ελαιολάδου».

Από το 1865 η οικογένεια Βασιλάκη παράγει μοναδικά ελαιόλαδα στο κτήμα της, στο Μιραμπέλλο.

Οι παραδοσιακοί, δοκιμασμένοι μέθοδοι καλλιέργειας και συγκομιδής που σέβονται τον καρπό και το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης, τυποποίησης και αποθήκευσης, εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών.

Το Κτήμα Βασιλάκη προσφέρει μεγάλη σειρά μαρκών εξαιρετικά  παρθένων και βιολογικά εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων σε πολλά διαφορετικά ελκυστικά δοχεία και μεγέθη, καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως επιτραπέζιες ελιές και τσικουδιά, που διατίθενται στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η φιλοσοφία της οικογένειας Βασιλάκη “να προσφέρουμε μόνο αυτά που εμείς καταναλώνουμε”, κερδίζει συνεχώς νέους οπαδούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι με τη σειρά τους προσφέρουν ποιοτική διατροφή στη δική τους οικογένεια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments