Video

Τζον Τραβόλτα σύζυγος: Χορεύει με την κόρη του αποτίοντας φόρο τιμής στη γυναίκα του που πέθανε από καρκίνο

Τζον Τραβόλτα σύζυγος: Χορεύει με την κόρη του αποτίοντας φόρο τιμής στη γυναίκα του που πέθανε από καρκίνο
Τζον Τραβόλτα σύζυγος: H Κέλι Πρέστον έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιουλίου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την κόρη του αποτίοντας φόρο τιμής στη σύζυγό του η οποία πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες, από καρκίνο.

«Χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς»

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από έναν μήνα μετά τον θάνατο της ηθοποιού Κέλι Πρέστον, μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ο άντρας της Τζον Τραβόλτα και η 20χρονη κόρη τους, μοιράστηκαν έναν ιδιαίτερο χορό στη μνήμη της. «Η κόρη μου Έλλα και εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς», σημείωσε στο συγκινητικό βίντεο, προσθέτοντας πως το να «χορεύει μαζί μου» ήταν ένα «από τα αγαπημένα πράγματα της Κέλι».

Στο σύντομο βίντεο, ο ηθοποιός στριφογυρίζει την κόρη του γύρω από την πίστα καθώς ακούγεται μουσική στο πιάνο. Οι δύο τους ήταν μαζί από το 1991, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, τον Τζετ (1992 – 2009), ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα τον Ιανουάριο στις Μπαχάμες όπου είχε πάει διακοπές, και την Έλλα (2000) που είναι η μοναδική τους κόρη. Το τρίτο παιδί γεννήθηκε το 2010.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My daughter @ella.travolta and I dancing in memory of momma. One of Kelly’s favorite things, dancing with me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις

Η Κέλι Πρέστον έδινε τη δική της μάχη εδώ και δύο χρόνια και δεν ήθελε να το ξέρει κανείς εκτός των δικών της ανθρώπων

Θυμίζουμε πως η Κέλι Πρέστον άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 Ιουλίου μετά από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του στήθους. Η 57χρονη Πρέστον είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους», ανέφερε η τότε ανακοίνωση της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments