Αθλητισμός

Άρης χορηγοί: Ο Καρυπίδης τους «ψήνει» για την ανακατασκευή της θύρας 2

Άρης χορηγοί: Ο Καρυπίδης τους «ψήνει» για την ανακατασκευή της θύρας 2
Άρης χορηγοί: Λύθηκε το μυστήριο με τους Κινέζους στο φιλικό του Άρη στη Νάουσα.

Μυστήριο ήταν και λύθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι δύο Κινέζοι που ήταν δίπλα στον Θόδωρο Καρυπίδη, στο φιλικό του Άρη με στη Νάουσα, είναι οι άνθρωποι που ψήνει ο πρόεδρος των «κίτρινων» για να «μπουν» στην ανακατασκευή της θύρας 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, «σε κάποιες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το φιλικό του Άρη στη Νάουσα, εμφανίζεται ο Καρυπίδης δίπλα σε δύο Κινέζους, που όλοι έψαχναν να βρουν ποιοι είναι. Μάθαμε λοιπόν ότι πρόκειται για τον πρόεδρο της εταιρείας Royal τον οποίο “ψήνει” ο μεγαλομέτοχος των “κιτρίνων” να μπει χορηγός στην ανακατασκευή της θύρας 2».

Τι «παίζει» με τις μεταγραφές του Άρη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν σταματά και θεωρείται σίγουρο ότι, το προσεχές διάστημα, θα υπάρξουν κι άλλες συμφωνίες με υποψήφιους στόχους. Λόπεζ και Μπρούνο, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, λογίζονται ως ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Ισπανός αναμένεται τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα δώσει έξτρα ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι σκοπός των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να γίνουν περίπου τέσσερις ακόμη κινήσεις, χωρίς να υπολογίζονται οι προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού επικεντρώνουν σε περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Εχσάν Χατζισαφί παραμένει προτεραιότητα, ωστόσο προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κι άλλες περιπτώσεις υπόψη τους, προκειμένου να θεωρηθούν πλήρεις στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται στόπερ, ο οποίος κατά προτίμηση θα χρησιμοποιεί το δεξί πόδι, ενώ στο προσκήνιο, ως γνωστόν, επανήλθε και η απόκτηση τερματοφύλακα. Ο Μπάλας Μέγερι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, παρόλα αυτά η έλευση του πρέπει να συνοδευτεί με την αποχώρηση του Φαμπιάν Έμαν. Αν ο Αυστριακός δεν πεισθεί να λύσει το συμβόλαιό του ή έστω να παραχωρηθεί δανεικός, τότε είναι ευνόητο ότι η συμφωνία με τον Ούγγρο θα γίνει πολύπλοκη, καθώς θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός. Εδώ να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, από το πλάνο δεν έχει βγει ο Κώστας Κότσαρης, ο οποίος προορίζεται -ούτως ή άλλως- για τρίτος τερματοφύλακας. Επίσης, ανοιχτό είναι και το θέμα του Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφαινόμενη έλευση του Μπρούνο, δεν επηρεάζει τον Αργεντινό χαφ, ωστόσο στο εν λόγω σήριαλ θα χρειαστούν κι άλλα… επεισόδια έως ότου έχουμε φινάλε.

Στην Αλκμήνης, αφού έκλεισαν πρώτα τα βασικά μέτωπα με την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, στρέφουν το ενδιαφέρον και σε νεαρότερους, οι οποίοι θα έχουν μεταπωλητική αξία και στο άμεσο μέλλον μπορεί να αποφέρουν κέρδη στην ΠΑΕ, μέσω πωλήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments