Αθλητισμός

Γιαμ Μαντάρ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Οι «αιώνιοι» εξετάζουν τον 19χρονο γκαρντ

Γιαμ Μαντάρ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Οι «αιώνιοι» εξετάζουν τον 19χρονο γκαρντ
Γιαμ Μαντάρ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ο 19χρονος γκαρντ εξετάζεται από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου γκαρντ Γιαμ Μαντάρ από το Ισραήλ. Αυτό ισχυρίζεται το ισραηλινό «Sport5» που έχει ρεπορτάζ για την περίπτωση του Μαντάρ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να είναι ένα όνομα άγνωστο για τους πολλούς, ο οποίος, όμως, θεωρείται ένα μεγάλο πρόσπεκτ για το Ισραήλ και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή Γιάννη Καστρίτη στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με όσα να αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο παίκτης φέρεται να έχει δεχθεί και από τους δύο ανεπίσημη κρούση χωρίς να έχει προχωρήσει η υπόθεσή του.

Το Who is Who του 19χρονου γκαρντ

Ο Μαντάρ είναι ένας 19χρονος γκαρντ, ο οποίος ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Μάλιστα, όπως θα κάνει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού, έτσι και αυτός το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στις ΗΠΑ για να κάνει κάποιες προπονήσεις. Στο Ισραήλ γράφουν πως άφησε καλές εντυπώσεις, με τον ίδιο πάντως να μην βιάζεται και να έχει στο μυαλό του το πως θα μπορέσει μέσω της Ευρώπης να ανέβει επίπεδο.

Στο Sport5 τονίζεται παράλληλα πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει την περιφέρειά του με τις αποκτήσεις των Φόστερ, Νέντοβιτς και Τζάκσον στην θέση του, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Χάποελ Τελ Αβίβ και να δουλέψει εκ νέου υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, καθώς είχε ένα πρόβλημα στο αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Ο 19χρονος έχει το βλέμμα του στο ΝΒΑ, όμως θα ήθελε να βρεθεί σε μία ομάδα που θα του δώσει χώρο και χρόνο για να αγωνιστεί και να βελτιωθεί πριν να κάνει το μεγάλο βήμα για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Φέτος, ο 19χρονος γκαρντ μέτρησε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη, έχοντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα του ισραηλινού Μέσου

Ο Γιαμ Μαντάρ εν δράσει στο Πανευρωπαϊκό U-20

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments