Ελλάδα

Κλαμπ βάζει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και ο μπάρμαν εμφανίζεται με μπλούζα του «Ήλιου»

Κλαμπ βάζει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και ο μπάρμαν εμφανίζεται με μπλούζα του «Ήλιου»
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται κλαμπ να παίζει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ με τον μπάρμαν να κάνει εμφάνιση με μπλούζα και μάσκα στα κατάλληλα χρώματα.

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ” λέει το γνωστό σύνθημα του κόμματος και αυτό αποδεικνύεται με κάθε τρόπο. Σε κλαμπ ο DJ επέλεξε να παίξει τον ύμνο και να βάλει “φωτιά” στο μαγαζί. “Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, σίγουρα, ναι… Θα τον τρελάνουμε τον φίλο, σίγουρα, ναι” ακούγεται δυνατά από τα ηχεία του μαγαζιού και τότε ο μπάρμαν σκαρφαλώνει σε ένα σκαμνάκι, βάζει μάσκα του ΠΑΣΟΚ, βγάζει τη μαύρη μπλούζα που φοράει, χτυπάει τις παγοθήκες και δίνει ρυθμό και τόνο ΠΑΣΟΚικό.

Φυσικό να πούμε πως έγινε χαμός. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο bar συνέβη ωστόσο ίσως πρόκειται για κατάστημα στην Κέρκυρα.

Επανιδρυση…. !!!! ΠΑΜΕ !!!!! 🙂

Gepostet von ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ am Freitag, 21. August 2020

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει ο ύμνος σε μαγαζί:

Πρόσφατα ένας καταστηματάρχης στα Χανιά βρήκε έναν πραγματικά ευφάνταστο τρόπο για το κλείσιμο της επιχείρησής του στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως πλέον ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης στο περιθώριο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.  Σύμφωνα με το viralpress.gr που δημοσίευσε και σχετικό βίντεο, καταστηματάρχης στην Κρήτη, επέλεξε την ώρα που μάζευε για να κλείσει το βράδυ να βάλει στη διαπασών τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ.

Θα έλεγε κανείς πως μοιραία γίνονται συνειρμοί με το 1994 και τον νόμο του Παπαθεμελή, οι οποίος ήθελε να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, Στέλιος Παπαθεμελής, και ο νόμος του απαγόρευε στα νυχτερινά μαγαζιά να λειτουργούν μετά τις 2:00 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση των υπουργών Δημόσιας Τάξης, Στέλιου Παπαθεμελή και Εργασίας, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, για τη θέσπιση νέου ωραρίου για τα νυχτερινά κέντρα είχε γίνει μια προσπάθεια να περιοριστεί η αστική ηχορύπανση και απαγόρευε οποιαδήποτε αναπαραγωγή μουσικής μετά τις 2:00. Αυτές οι μνήμες ξύπνησαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για τη δημόσια υγεία.

“Παπαθεμελή, Παπαθεμελή, απόψε το κορμί μου ένας ναύτης αμελεί”:

Ήταν τότε η εποχή που στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος  έκανε τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και σε ένα επεισόδιο παρουσίασε το τραγούδι – σύνθημα «Παπαθεμελή, Παπαθεμελή, απόψε το κορμί μου ένας ναύτης αμελεί». Το συγκεκριμένο αποτέλεσε τον «ύμνο» όσων διαμαρτύρονταν. Μάλιστα στα μπαρ το τραγούδι έμπαινε λίγο πριν κλείσει η μουσική και τα φώτα, καθώς το ρολόι έδειχνε λίγα λεπτέ πριν τις 2:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments