Αθλητισμός

Γαλανόπουλος ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2023

Γαλανόπουλος ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2023
Γαλανόπουλος ΑΕΚ: Συνεχίζει στην Ένωση μέχρι το 2023 παρά τις φήμες περί του αντιθέτου. Παρέμβαση Μελισασνίδη για να μείνει ο παίκτης.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν έλεγαν ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν θα συνέχιζε με την ΑΕΚ μιας και υπήρχαν μεγάλες διαφορές με την Ένωση. Ωστόσο χθες ήρθε η ευχάριστη είδηση για τους «κιντρινόμαρους» και ο Γαλανόπουλος από το «ψυγείο» υπέγραψε μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε η προσωπική διαμεσολάβηση του Δημήτρη Μελισσανίδη που φρόντισε να γεφυρωθούν οι διαφορές με τον ταλαντούχο 22χρονο μέσο.

Το αφεντικό της ΠΑΕ, που πήγε στα γραφεία της ομάδας για να χειριστεί όλες τις κρίσιμες υποθέσεις της ατζέντας, έκανε βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τα ρούχα της προπόνησης ανηφόρισε από τα Σπάτα στο Μαρούσι και υπέγραψε ως το 2023.

Το νέο deal προβλέπει 200.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 220.000 για τον δεύτερο και 250.000 για τον τρίτο, δηλαδή συνολικά 670.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και κάποια σημαντικά μπόνους. Η πρώτη πρόταση της «Ένωσης», που είχε απορριφθεί, ήταν στις 550.000 ευρώ συνολικά, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αξιώνει τα διπλάσια, όπως αναφέρει το sport – fm.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις διαπραγματεύσεις δεν συμμετείχε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος (με τον οποίο φαίνεται πως είχε εκνευριστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη διάσταση που πήρε η υπόθεση Γαλανόπουλου). Απλώς ο παίκτης πήρε την έγκρισή του τηλεφωνικώς για να υπογράψει, όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016 στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο και από το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, όντας εκ των βασικών παικτών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη σεζόν 2017-18 έφτασε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας του, όντας ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά. Όταν κατακτήθηκε ο τίτλος ήταν 20 ετών και τεσσάρων μηνών, έχοντας συμμετάσχει σε 19 αγώνες στην πορεία του πρωταθλήματος και σε άλλους 15 σε Κύπελλο (6) και Ευρώπη (9). Συνολικά μετράει 106 συμμετοχές και 5 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ στις 15 Μαϊου 2018, σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σαουδική Αραβία, έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Κώστα, για πάντα εδώ!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments