Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: «Ντου» των οπαδών της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» – Ζητούν την παραίτηση Μπαρτομέου

Λιονέλ Μέσι: «Ντου» των οπαδών της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» – Ζητούν την παραίτηση Μπαρτομέου
Λιονέλ Μέσι: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του Αργεντινού σταρ να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης με τους οπαδούς να κάνουν «ντου» και να ζητούν την παραίτηση της διοίκησης Μαρτομέου.

«Λαϊκά» δικαστήρια έχουμε στη Βαρκελώνη μετά την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Το βράδυ της Τρίτης αρκετοί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από τη Θύρα 10 του γηπέδου «Καμπ Νόου», φορώντας οι περισσότεροι τη φανέλα του Αργεντινoύ με το Νο 10.

Φώναζαν συνθήματα για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα κι απαιτούσαν την άμεση παραίτηση της διοίκησης του Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Σήμερα όμως μια μικρή μερίδα δεν έμεινε απλά στα συνθήματα, αλλά έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου αναζητώντας τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» (ο οποίος φυσικά δεν ήταν εκεί), φωνάζοντας ρυθμικά «Μπαρτομέου παραιτήσου».

Δείτε βίντεο

Ο Μέσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής, δεν προτίθεται να ρίξει κι άλλο «λάδι στη φωτιά» και το πρωί της Κυριακής θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και τη Δευτέρα θα είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς (οι προπονήσεις ξεκινούν αύριο, αλλά λόγω Champions League είχε δοθεί μεγαλύτερη άδεια σε κάποιους ποδοσφαιριστές).

Αυτή είναι μια κίνηση τακτικής καθώς δεν θέλει να δώσει και κανένα δικαίωμα στη διοίκηση Μπαρτομέου, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζουν τα μέσα της πατρίδας του, η παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει το παραμικρό ως προς τη διάθεση του να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

Φαβορί για την απόκτησή του φαίνεται ότι είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το ESPN, ο Μέσι, έχει επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και του έχει αναφέρει τις προθέσεις του, οι οποίες είναι να μετακομίσει στην Αγγλία. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «πολίτες» βλέπουν τη μεταγραφή του Μέσι ως ευκαιρία «ζωής», καθώς θα αλλάξει όλη η εικόνα και το πρεστίζ του κλαμπ.

Η Σίτι φέρεται να ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του 33χρονου, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με τους «πολίτες», με τη δυνατότητα να ανανεώσει και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και τη New York FC για όσο διάστημα επιθυμεί. Παράλληλα οι «πολίτες» είναι τόσο αποφασισμένοι, που φέρονται πρόθυμοι να δώσουν και ρόλο πρέσβη στον όμιλο City Football Club, που διαχειρίζεται όλες τις ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments