Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα ασχοληθεί ξανά με τον Μιγκέλ Τράουκο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θα ασχοληθεί ξανά με τον Μιγκέλ Τράουκο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν ξανά με την περίπτωση του Περουβιανού μπακ.

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έχει αφήσει κενή τη θέση του βασικού αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Η απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας έδωσε χρόνο στους ιθύνοντες της ομάδας για να βρουν τον καλύτερο αντικαταστάτη του Έλληνα αριστερού μπακ, που συνεχίζουν να ψάχνουν την ποδοσφαιρική αγορά για την καλύτερη λύση.

Όπως αναφέρει το Sportime, o Ολυμπιακός δεν έβγαλε ποτέ από το κάδρο τον Μιγκέλ Τράουκο και αναμένεται να επιστρέψει στο συγκεκριμένο θέμα. Οι Πειραιώτες για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν επαφές με την Σεντ Ετιέν στην οποία ανήκει ο Περουβιανός μπακ. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα κάθε φορά παρουσίαζε και διαφορετικές απαιτήσεις. Στην τελευταία κουβέντα ζήτησε το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η τιμή είναι κάτι που ο Ολυμπιακός θεώρησε πως δεν είναι μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που σχεδίαζε από την αρχή.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Πειραιά ενημέρωσε τους «στεφανουά» πως βάζει τέλος στις επαφές. Η αθλητική εφημερίδα σημειώνει ότι όλα αυτά συνέβησαν, ενώ τα είχε βρει με την πλευρά του Περουβιανού αριστερού μπακ. Παρά την αποτυχία των πρώτων διαπραγματεύσεων, το όνομα του Τράουκο δεν βγήκε ποτέ από την λίστα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να γυρίσει στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και δεν είναι η μόνη περίπτωση που είναι ψηλά. Ο Ζαϊντού είναι ένα υπαρκτό θέμα. Ο άσος της Σάντα Κλάρα επίσης αρέσει. Αλλά η Πόρτο έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του. Επίσης έχει καλές σχέσεις με τον διάσημο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, που χειρίζεται το θέμα. Όπως και ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις μαζί του.

Το άσχημο είναι ότι το ποσό για την απόκτηση του δεν αποκλείεται να ξεφύγει. Και η Πόρτο μπορεί να φανεί πιο αποφασιστική αν ο Τέλες πάει στην Μπαρτσελόνα, όπως ακούγεται από την Τρίτη. Έτσι, ο Ολυμπιακός αρχίζει να σκέφτεται ξανά το θέμα με τον Τράουκο. Με την Σεντ Ετιέν, να μην έχει ακόμα, δεχθεί άλλη πρόταση για τον διεθνή άσο. Τη στιγμή που θέλει να τον παραχωρήσει, αφού δεν είναι στα πλάνα του Κλοντ Πιέλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments