Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Μαυρομμάτης: Κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ντάνι Πογιάτος

Παναθηναϊκός Μαυρομμάτης: Κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ντάνι Πογιάτος
Παναθηναϊκός Μαυρομμάτης: Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ταίριαξε τόσο με τον Φραν Βέλεθ όσο και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ένα από τα δυνατά «χαρτιά» για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός στη Σοντερίσκε ως δανεικός απ το «τριφύλλι».

Η θετική παρουσία του φαίνεται πως θα «ακυρώσει» επιπλέον μεταγραφή στην ομάδα

Ο Έλληνας αμυντικός και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναργειακού Αντώνη Μαυρομμάτη, που αγωνίστηκε πέρυσι στην ξένη ομάδα, έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ταίριαξε τόσο με τον Φραν Βέλεθ όσο και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός κράτησε επίτηδες τον Μαυρομμάτη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ήθελε να έχει μια πιο καθαρή εικόνα από τον παίκτη σε ρυθμούς κανονικού αγώνα.

Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα χρειαστεί να αποκτήσει στόπερ ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τον Φάνη Μαυρομμάτη να κερδίζει προ πάντων την εμπιστοσύνη του Ντάνι Πογιάτος. Μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» έχει… σφραγίσει τους τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς, αλλά η θετική παρουσία του Μαυρομμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες από το newspao, φαίνεται πως θα «ακυρώσει» επιπλέον μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών

Ο Μαυρομμάτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους, με προπονητές τον Κλεόβουλο Καλτάκη και τον Αποστόλη Κατσά. Με τις παιδικές ομάδες του Αριστέα συμμετείχε με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά. Στα 14 του χρόνια αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Αριστέα Άργους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ αποτέλεσε μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας και των Περιφερειακών ομάδων. Σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή μαζί με τους υπόλοιπους (15 τον αριθμό) συμπαίκτες του από τον Αριστέα Άργους στον Παναργειακό και αγωνίστηκε στην ομάδα νέων.

Από την ηλικία των 16 ετών άρχισε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναργειακού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στις 7 Ιουλίου του 2015 ο Μαυρομμάτης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το Παναθηναϊκό και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Κ-20 του «τριφυλλιού». Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016 – 2017 υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες χάνοντας το υπόλοιπο της χρονιάς. Επέστρεψε στη δράση τη σεζόν 2017 – 2018 ως βασικός στόπερ και αρχηγός της ομάδας Κ-20 του Παναθηναϊκού.

Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2018, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία για το ελληνικό πρωτάθλημα που έληξε 3-1. Στις 30 Απριλίου του 2018 το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ανανεώθηκε για ακόμη 2 χρόνια αλλά τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στη Σοντερίσκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments