Ελλάδα

Καλαμάτα δημοτικό συμβούλιο: Πρόεδρος Κοινότητας κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης [vid]

Καλαμάτα δημοτικό συμβούλιο: Πρόεδρος Κοινότητας κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης [vid]
Καλαμάτα δημοτικό συμβούλιο: Έναν μεσημεριανό υπνάκο πήρε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας.

Αίσθηση προκαλεί ένα ακόμα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας ο οποίος κοιμήθηκε για περίπου τριάντα λεπτά, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα με τον Πρόεδρο να παίρνει τον μεσημεριανό του υπνάκο καθώς κοιμήθηκε για περίπου μισή ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταδίδει το messinialive. Το δημοτικό συμβούλιο γινόταν μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και το θέαμα προκάλεσε γέλιο, αλλά και την αντίδραση ενός δημοτικού συμβούλου που παραπονέθηκε για αυτό που συνέβη.

Μάλιστα, ζήτησε τότε από τον υπεύθυνο της μετάδοσης, να τον αφαιρέσει από το πλάνο αλλά… όχι να τον ξυπνήσει, καθώς ο κοιμισμένος συνάδελφος βρισκόταν στο διπλανό «παράθυρο» από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο. Αν και η ένταση σε κάποια σημεία της συζήτησης ανέβηκε, ο κουρασμένος καθώς φαίνεται δημοτικός σύμβουλος, δεν ενοχλήθηκε από τις φωνές και το μόνο που έκανε είναι να γυρίσει πλευρό.

Πάντως, την εποχή του κορωνοϊού, η τηλεδιάσκεψη έχει γίνει απαραίτητη, με τα απρόοπτα να γίνονται θέμα συζήτησης, θυμίζοντάς σας το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος της πόλης, Χάρης Αηδονόπουλος, μάλλον ένιωσε αδιαθεσία και έτσι, το έριξε στο ξεμάτιασμα κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης, για να νιώσει καλύτερα. Βέβαια, η ιεροτελεστία ήταν αντιληπτή από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στο πλάνο, αν και δεν έγινε γνωστό αν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο και κυρίως δεν έγινε γνωστό αν ο κος Αηδονόπουλος ένιωσε καλύτερα μετά το ξεμάτιασμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments