Ελλάδα

Live ξεμάτιασμα του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης σε τηλεδιάσκεψη

Live ξεμάτιασμα του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης σε τηλεδιάσκεψη
Και όμως συνέβη και αυτό. Ξεμάτιασμα σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Δευτέρα 24 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος της πόλης, Χάρης Αηδονόπουλος, μάλλον ένιωσε αδιαθεσία. Έτσι, το έριξε στο ξεμάτιασμα κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης, για να νιώσει καλύτερα.

Βέβαια η ιεροτελεστία ήταν αντιληπτή από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στο πλάνο. Δεν έγινε γνωστό αν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο και κυρίως δεν έγινε γνωστό αν ο κ. Αηδονόπουλος ένιωσε καλύτερα μετά το ξεμάτιασμα.

Μάρτυρας το βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου:

Ο Χάρης Αηδονόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Χειρουργός – ουρολόγος στο επάγγελμα και συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Μεταναστευτικού – Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει για 27 χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, ενώ από το 1992 προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στους μοναχούς του Αγίου Όρους και είναι μέλος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος ΑνδρώνΘεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments