Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Καρέρα ενόψει τελικού

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Καρέρα ενόψει τελικού
ΑΕΚ Ολυμπιακός: Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει καταλήξει στο σχήμα και τα πρόσωπα ενόψει του τελικού με την αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (30 Αυγούστου) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου της προηγούμενης σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι», όπως είναι αναμενόμενο, έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει επικεντρωθεί στο σχήμα και τα πρόσωπα ενόψει του τελικού με την αντίπαλη ομάδα, αν και φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμα σε μια απόφαση. Έτσι, είναι όλα ανοικτά για το πλάνο του στο μεγάλο ματς και τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Και μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να καταστρώνει τα σχέδιά του για το ματς, μα δεν φαίνεται να έχει κατασταλάξει ούτε στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την Ένωση ούτε και στους «11» που θα χρησιμοποιήσει στο ματς, μολονότι ο τελικός με τον Ολυμπιακό υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ που θέλουν η ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη ως την Κυριακή. Ο Ιταλός προπονητής, όπως επισημαίνει και η «Ώρα» θέλει να εξαντλήσει όλες τις μέρες δουλειάς που έχει στη διάθεση του για να καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα.

Στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ υπάρχει το σενάριο του αιφνιδιασμού του αντιπάλου. Για αυτό και δουλεύει πάνω σε διαφορετικά σχήματα, κάτι που σημαίνει ότι όλα παραμένουν ανοικτά. Το 3-5-2 είναι το σύστημα που έχει δουλέψει περισσότερο, κυρίως τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα το δοκίμασε στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έτσι θα πάει και στον τελικό, αφού ο Καρέρα δεν ενθουσιάστηκε από αυτά που είδε στο φιλικό.

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει στο μυαλό του και το 4-3-3, αλλά ακόμα και το πιο δύσκολο σενάριο του 4-2-3-1. Φυσικά ούτε στα πρόσωπα φαίνεται να έχει καταλήξει. Στην άμυνα η μόνη θέση που έχει κλειδώσει είναι αυτή του Τσιγκρίνσκι, με τις υπόλοιπες ακόμα να «παίζουν», ενώ και στο δεξί άκρο Μπακάκης και Παουλίνιο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και την ενδεκάδα. Το μόνο βέβαιο, είναι πως η τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του Ιταλού προπονητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments