Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: «Ο πατέρας του λέει ότι επέλεξε τη Σίτι αντί της Παρί» υποστηρίζει η Equipe

Λιονέλ Μέσι: «Ο πατέρας του λέει ότι επέλεξε τη Σίτι αντί της Παρί» υποστηρίζει η Equipe
Λιονέλ Μέσι: O πατέρας του Αργεντινού άσου, σύμφωνα με τη γαλλική Equipe, δήλωσε ότι ο αρχηγός της Μπάρτσα επέλεξε τη Σίτι αντί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική εφημερίδα Equipe υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι αντί της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επικοινώνησε με τον Χόρχε Μέσι, τον πατέρα του σταρ της Μπαρτσελόνα για να μάθει τις προθέσεις του και να δει αν ενδιαφέρεται για μία μετακόμιση στην «πόλη του φωτός».

Η απάντηση όμως που πήρε έβγαλε την Παρί Σεν Ζερμέν… άουτ. Ο Χόρχε Μέσι αφού ευχαρίστησε τη γαλλική ομάδα, ενημέρωσε ότι ο Λίο έχει ήδη πάρει την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που έκοψε τα φτερά του Λεονάρντο και όλων όσων σκέφτονται να καταθέσουν πλουσιοπάροχες προτάσεις για την απόκτησή του.

Να σημειώσουμε ότι η γαλλική εφημερίδα κυκλοφόρησε χτες ένα χυδαίο σκίτσο για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα λόγω της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι. Η γνωστή εφημερίδα έχει μια γελοιογραφία όπου φαίνονται οι παράγοντες της ομάδας να πλακώνονται με τον Λιονέλ Μέσι, το περίφημο φαξ που έστειλε, ο Λουίς Σουάρες να στηρίζει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα και την εφημερίδα να κάνει παράφραση του γνωστού συνθήματος της ομάδας «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ» («Más que un club»), αντικαθιστώντας τη λέξη κλαμπ με τη λέξη «μπ@@@λο».

Δείτε το επίμαχο σκίτσο

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα για να την πείσει να πει το «ναι» και να αποχωριστεί τον μεγάλο ηγέτη της, είναι μυθική αφού θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τρεις παίκτες ως ανταλλάγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο Μέσο, η Σίτι δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους Καταλανούς καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία. Από αυτούς τους τρεις, η Μπάρτσα δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται και τόσο με τον Βραζιλιάνο φορ αλλά αντίθετα τής αρέσει αρκετά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ με τον Έρικ Γκαρσία υπάρχει ήδη συμφωνία, με το συμβόλαιό του νεαρού Ισπανού στόπερ με τη Σίτι να λήγει το 2021

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments