Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για να αναπληρώσει τα κενά που έχει

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για να αναπληρώσει τα κενά που έχει
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζουν τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προκειμένου να αναπληρώσουν τα κενά των Ποντένσε, Τσιμίκα και Γκιγιέρμε.

Μπορεί για τον Ολυμπιακό προτεραιότητα να έχει ο τελικός με την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα τρέχουν και πολλές υποθέσεις για τις μεταγραφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις οι μεταγραφές που ετοιμάζεται να κάνει το λιμάνι με τα ονόματα των Πέπε, Ροντρίγκες και Ζαϊντού να παίζουν δυνατά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται να ετοιμάζουν τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προκειμένου να αναπληρώσουν τα κενά των Ποντένσε, Τσιμίκα και Γκιγιέρμε που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη εγκατάσταση στο Κατάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Γκιμαράες για τον Πέπε, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή. Ο 23χρονος Πορτογάλος χαφ αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8». Αρχικά η Γκιμαράες ζήτησε έξι εκατομμύρια ευρώ διότι η Μπενφίκα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 50% αλλά τελικά, σύμφωνα με το sdna, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Από την άλλη, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ραντεβού με τον Ροντρίγκες, τον πρώην δεξιό εξτρέμ του ΠΑΟΚ που προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ποντένσε, το κενό του οποίου δεν αναπληρώθηκε τον Ιανουάριο. Τέλος, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά του στη Σάντα Κλάρα από τα τρία στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον Ζαϊντού. Η απόφαση ανήκει πλέον στον 23χρονο Νιγηριανό αριστερό μπακ, ο οποίος έχει πρόταση και από την Πόρτο.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» τις επόμενες ημέρες θα εντείνουν την προσπάθειά τους για να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν. Στον Μαρτίνς αρέσουν πολλά από τα στοιχεία των παραπάνω παικτών και για αυτό έχει ανάψει το «πράσινο φως». Και ας μην ξεχνάμε πως μετά τον τελικό, η ομάδα θα κληθεί να μπει στη διαδικασία προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ του Champions League. Εκεί λοιπόν, ο Μαρτίνς θα θέλει να έχει βάλει τους παίκτες που θα έχουν έρθει στην ομάδα, με τους Χολέμπας και Ραφίνια να είναι στο πρώτο πλάνο, αν και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή και προχωράει για τις επόμενες κινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments